Prepadnutý chodník

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený

V prave rekonstruovanom "vnutrobloku" medzi ulicou Clementisa a Slotu vyuzivaju nakladne auta chodnik ako prijazd ku "stavbe". Na tom nieje nic divne je to prax proste. Tento tyzden vznikla ale na jednej casti chodnika vznikla prepadlina asi 25 cm hlboka. Kvoli jej hlbke si myslim ze poskodila nejake trubku alebo vedenie alebo nieco. Podla "robosov" sa ten usek chodnika nebude rekonstruovat. Upozornujem preto dopredu na dany problen , ktory sa stale z prejazom kazdej tatrovky prehlbuje.

11. apríl 2015

jozo

obnovu chodníka by mal zabezpečiť investor stavby... na svoje náklady, rovnako ako obnovu trávnika zničeného od aut vedľa chodníka .... počítam že chodník nebol dimenzovaný na také zaťaženie :)
11. apríl 2015

robo

no to ja dufam ze si da mesto na to pozor , ako bonus sa im podarilo ohnut niekolko desiatok rokou staru futbalovu branu ,
Uvidime ako to dopadne
12. apríl 2015

Hana

Projekt humanizácie za bytovým domom Vl.Clementisa 58-67 je vedený a realizovaný firmou bez citu k okoliu a nezaujíma ich čo zničia meter od rekonštruovaného chodníka, som aj ja zvedavá ako to ukončia,ale neviem si predstaviť, že v roku 2016 budú znovu pokračovať na vybudování nového chodníka,podnet 31.3.2015 - odpoveď 1.4.2015 pracovníčky samosprávy.
13. apríl 2015

Jano

Celkovo vytlky ako pozeram sa vobec nerobia, a ked tak to nestoji za nic, po Trnave nikto neurobil monitoring ciet, chodnikov po zime, vsade sama jama,kto je za toto zodpovedny, dlamna primator zamestnanci prislusneho odboru, cesty su sama jama, nemam zaujem to rozpisovat, to potom uradnici mozu ist na dovolenku.
15. apríl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
trasa obslužnej komunikácie k stavbe (oprava chodníkov, vybúranie konštrukcie pôvodných spevnených plôch, terénne úpravy) je vedená po chodníku preto, lebo už bol využívaný aj pri realizácii krížneho chodníka. Po ukončení uvedených prác sa počíta aj s opravou prepadnutých úsekov chodníka a aj s výmenou vrchného živičného krytu. Priľahlé plochy budú vyrovnané novým humusom a zatrávnené.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
28. apríl 2015

Soňa Moravcová

Za takúto tzv. opravu chodníka by som dala Nobelovu cenu. Dnes som skoro odpadla. Natiahli pri škôlke nový asfalt a voda tam veselo zasa stojí. Načo by sme kraje spevnili obrubníkmi? Načo vyrovnali povrch. Veď to sa stratí. Načo by upravili zeleň, ktorú zdevastovali? Je to smutná vec. Robia sa robia opravy, keď nestoja za nič? Aby sa zasa niekto nabalil? Sľubovali ste opravu a toto je ona? Neverím.
27. máj 2015

Matúš G

Chodník je vynovený.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania