Parkovanie pri stavenisku - City Arena

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Mario Hornik 17. apríla 2015

Dobry den.
Chcel by som nahlasit nepretrzity problem s blokovanim vjazdu do dvora pripadne parkovanie vo dvore ktory je sukromnym pozemkom. Mestka policia to tu od kedy je ulica staveniskom absolutne neriesi.

19. apríl 2015

Majo

Akože cez tu medzeru neprejde auto? Inak to červené auto stojí v zákaze.
19. apríl 2015

Mario Hornik

Tak si predstav ze prichadzas autom od Halenarskej oproti tebe idu nakladiaky neda sa ti nadbehnut a mas tam vojst. Das to na 2x ked tam takto vytrca auto. Ja by som tu znacku premiestnil hned za prechod a bol by svaty pokoj!!!
A ten prejaz je akurat na auto +chodec
Tak tu nemudruj
29. apríl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na základe Vášho podnetu zvýšime na Ulici Dolné Bašty dohľad nad statickou dopravou. V prípade, ak bude vjazd do dvora blokovaný stojacim vozidlom, môžete túto skutočnosť oznámiť kedykoľvek na stálej službe MsP Trnava a to najlepšie telefonicky na telefónnom čísle 159.
Situácia týkajúca sa parkovania vozidiel vo dvore nie je riešiteľná prostredníctvom mestskej polície, nakoľko vjazd do dvora je verejnosti prístupný a nie je zakázaný dopravným značením. V prípade, ak sa jedná o súkromný pozemok, odporúčame zamedziť vjazd vozidiel mechanickými prostriedkami (brána, rampa a pod.).

Mestská polícia mesta Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania