Špačinská cesta-stĺpik-nadbytočný

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Juraj Malec 29. mája 2023

Stĺpiky síce majú chrániť chodcov a kolobežkárov na Špačinskej, ale na druhej strane je to zablokovaný výjazd pre sanitky, hasičov, taxikárov a kuriérov, ktorí sa musia prebíjať po chodníku pred tými nízkymi činžiakmi, aby sa dostali von. Buď východom na Hajdóczyho pri obchode alebo východom na Murgašovu. S tými veľkými autami akými sú sanitky, kuriéri nebodaj hasiči je to aj dosť nemožné a veľmi často sa stáva aj to, že sa autá stretávajú so všetkých smeroch na tom esovitom chodníku a idú si oproti. Potom vznikla situácia, že niekto musí vycúvať nabok, aby pustil toho druhého. Veľakrát takéto situácie zažívam, pretože tam bývam a sám sa potrebujem dostať autom von z parkoviska spred tých nízkych trojposchodových činžiakov.

31. máj 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vyjadrenie na príslušný odbor. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie
Kto? odbor dopravy

Mesto Trnava
15. december 2023

Pavol

Vo vnútroblokoch Špačinská / Hajdóczyho je plánovaná kompletná revitalizácia dvorov vrátane vnútroblokovej dopravy. Ku jej aktívnej účasti boli na jeseň 2023 formou dotazníkov prizvaní obyvatelia. Podnety sa aktuálne vyhodnocujú a zapracúvajú do podkladov projektu.
https://planujmesto.trnava.sk/projekt/dvory-na-spacinskej-ceste/

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.