Reklama na TAXI

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Peter 23. apríla 2015

Tato TAXI sluzba to s tym odparkovanym autom skusala uz aj na inych parkoviskach. Uz ich urad aj riesil. Teraz pre zmenu parkuju pred stanicou. To uz mi pride maximalne drze, vhladom na to, ze pred stanicou je velky problem s parkovanim a kazde miesto je cenne.

23. apríl 2015

Filip

Treba si ulozit ich cislo a nikdy tam nevolat. Myslim ze je tu kopa inych taxi sluzieb co nas povozia :-)
24. apríl 2015

Peter

Jo aj to je riesenie.
Ja uz im nevolam po tom, co mi skoro skrz nich odletelo lietadlo.
Vdaka zhode okolnosti sa zjavil na parkovisku nejaky iny taxik od konkurencie, co ma hned odviezol na poslednu chvilku k spoju.

Mna prekvapuje laxnost zo strany mesta. Ta spolocnost to robi pravidelne, uradnici o tom vedia a postihy su asi minimalne. Inak by to neskusali nestuale znova a znova...
24. apríl 2015

Pech

Tento po Trnave putujúci šrot patri stale rodine Skukálkových z Jánošíkovej 3 v Trnave(0905744666). Oni v takýchto autách robia Taxislužbu? Fakt zúfalci. Len hanbu im robí, ale asi im to už roky nevadí. Starí ani nevedia, že v niečom takom ešte podnikajú a mladí na to zvysoka kašlú.
http://www.sk-taxi.sk
24. apríl 2015

Viktor

Zas také jednoduché to nie je. Pozemok patrí ŽSR, parkovisko mestu, auto má platnú ŠPZ. Jedine pomôže asi iba ruka trhu - nevyužívať ich služby...
24. apríl 2015

jozo

to parkovisko nie je spoplatnené? ....alebo si platia každý deň?
28. apríl 2015

Adrián Mních

Tiež si myslím že to auto, resp. ten vrak auta by mal ísť odtiaľ preč, nakoľko zaberá parkovacie miesto, ktoré je na tomto parkovisku potrebné a ďalšia vec je, že to vyzerá ako v Cirkuse.
Určite by reklamu nemali robiť takýmto spôsobom.
28. apríl 2015

Milos

Čo tak spoplatniť celodenné parkovanie. Vždy keď tam idem na 10 minút (každý deň 2x) nemám kam zaparkovat. Inak aj tie taxíky by mohli stáť tam kde chodia autobus. Bolo by viac parkovacích miest. A ešte je tu aj problém keď idete iba niekoho odviesť alebo doviesť. Vždy treba ísť nezmyselne cez parkovisko. Mesto by sa na to parkovisko malo komplexné pozrieť.
29. apríl 2015

Peter

dnes som bol pre manzelku na stanici. nebolo ani kde odparkovat. zlte TAXI stoji stale na svojom mieste. mam taky pocit, ze sa nim pomali zacinaju zaoberat vandali...
03. máj 2015

Jozef A

Ja nerozumiem, prečo by niektorí videli radi toto parkovisko spoplatnené... Sám tam neparkujem, raz za uhorský rok tam niekoho veziem, alebo vyzdvihnem z vlaku - a súhlasím, zaparkovať je tam takmer nemožné. Ale, keby sa parkovisko spoplatnilo, kde by sa stratili všetky tie autá? Myslíte, že tam parkuje ten, ktorý sa má ako dostať v pohode na stanicu autobusom?
Hovorím už veľmi dlho, že mesto by malo vybudovať záchytné parkoviská na okrajoch Trnavy, odtiaľ MHD spojenie s celou Trnavou /okruh jedným aj druhým smerom/ a cestovné zadarmo - resp. dotované z plateného parkovania v centre, ktoré nehorázne vynáša. Naozaj by ste chceli platiť ešte za viac služieb, ktoré by mali byť samozrejmé? Ja si myslím, že platenia vrchovate stačí, štát sa chvasce, akým spôsobom je automobilový priemysel ťahúňom ekonomiky, tak nech sa to troška prejaví. Parkoviská sa rušia, predávajú za euro, aby sa tam mohli postaviť obchodné centrá maskované za futbalové štadióny, platíme nehorázne dane a odvody za nanič služby, v meste parkujete minimálne za 50 centov - lebo pravda, na 10 minú nikto nepotrebuje vybehnúť na poštu, alebo do banky....
Inak, to parkovisko je riešené nešťastne, dodnes som nepochopil, prečo je tam vyhradený jeden pruh, kde parkujú autobusy. Nemajú náhodou parkovisko na autobusovej stanici?
04. máj 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
využijeme všetky zákonné možnosti, smerujúce k odstráneniu predmetnej „reklamy“ zaberajúcej parkovacie miesto.


Mestská polícia mesta Trnava
03. júl 2015

Peter

ten "taxik" sa uz zmenil na vrak a stale tam parkuje veselo dalej...
31. júl 2015

Matúš G

Ešte nezmizlo.
22. september 2015

Peter

Koniec septembra a vrak stale stoji na svojom mieste. Arogancia najvyssieho razu!
17. november 2015

Matúš G

Stále tu je.
16. január 2016

Peter

Auto bez STK
Na parkovisku pri žel. stanici stoji vozidlo reklamné TAXI .. uvedené vozidlo nemá platnú STK .. jedná sa o vrak ..
16. január 2016

Flego

To si s tým +++++++ naozaj nevie nikto poradiť? Odkedy existuje OPS tak sa sústavne rieši jeho reklama - najprv na Kollárovej, potom na Špačinskej a teraz pri stanici. Všetci policajti a úradníci vedia kto to je a on sa im rehoce do ksictu. Tento štát nieje normálny.....
27. január 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
zákonné kompetencie mesta neumožňovali doposiaľ toto vozidlo z verejného priestranstva odstrániť. Keďže od 1.1.2016 nadobudol účinnosť nový zákon o odpadoch, ktorý dáva samosprávam nové kompetencie, vozidlom sa budeme opätovne zaoberať v snahe dosiahnuť jeho odstránenie.


Mestská polícia mesta Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania