Prepadnutá cesta - Tehelná ul.

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Perseverance 26. apríla 2015

Prepadnutá cesta na ulici Tehelná v Trnave, ked tadiaľ prejdete autom, tak si myslíte, že ste stratili prednú nápravu alebo sa vám odtrhli kolesá, je tam niekoľkocentimetrový prepad vozovky, zrejme po nejakej oprave, neviem či sa to už rieši, sú tam náznaky nejakej oranžovej čiary.

29. apríl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet. Na oprave sa už začalo pracovať (na fotografii je vidieť, že "sadnutá" vozovka je po obvode prepadliny zarezaná).

Odbor dopravy a komunálnych služieb
30. apríl 2015

Perseverance

Uz davno tam mala byt umiestnena znacka ako upozornenie na problematicky povrch vozovky, ved tou cestou prejdu tisice aut za den smerom k poliklinike a takmer kazde pri prejazde tym miestom prejde cez tu nerovnost, vodic v tom momente straca pozornost a moze dojst k dopravnej nehode. Pripadne som videl vodica, ktory uz usek pozna a robil tam uhybny manever, pri ktorom tiez takmer zrazil chodca. A nejedna sa o zalezitost par dni, ale minimalnie niekolkych tyzdnov, takze takyto nezodpovedny pristup zo strany Odboru dopravy a komunálnych služieb je dalsim dokazom neriesenia mnohych dopravnych situacii v meste, caka sa zrejme na podnety od obcanov, dovtedy sa nedeje nic, az kym sa nieco nestane. Vyhovorky typu: "mame toho vela ... " nie su odpovedou. Ved tym usekom muselo prejst aj velke mnozstvo policajnych vozidiel, ktore si to tiez mohli vsimnut a nahlasit na Odbor dopravy a komunálnych služieb.
11. máj 2015

Hana

Včera 10.5. sme po tejto ceste viezli autom domov vnuka , a mysleli sme , že sa nám niečo zlomilo na aute,všetci sme sa zľakli, nieje možné, aby oprava trvala tak dlho !!!
28. máj 2015

Matúš G

Cesta je opravená.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania