Ulica Veterná-neporiadok a odpadky-čierne skládky

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
anonym 20. júna 2023

Skládka elektroodpadu, nieje v súlade so zákonom o nebezpečnom odpade. (prístupné verejnosti, nezastrešene ,zberači káblov z Farárskeho to tu pravidelne rozoberajú pričom unikajú prevádzkové plyny do ovzdušia a kabeláž ako všetci vieme sa spaľuje za Farárskym pri poli.) Pan S. neúnavne prináša nové kusy odpadu!

21. jún 2023

Majo

Telefónne číslo 158

(1) Kto nakladá s odpadmi v malom rozsahu v rozpore so všeobecne záväznými právnymi predpismi, potrestá sa odňatím slobody až na dva roky.



(2) Odňatím slobody na šesť mesiacov až tri roky sa páchateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 1 vo väčšom rozsahu.



(3) Odňatím slobody na jeden rok až päť rokov sa páchateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 1 v značnom rozsahu.



(4) Odňatím slobody na tri roky až osem rokov sa páchateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 1 vo veľkom rozsahu.
22. jún 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vyjadrenie na príslušný odbor. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie

Mesto Trnava
31. júl 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Mesto Trnava, Mestský úrad v Trnave uskutočnil na predmetnom tvare miesta šetrenie. Na základe zistených skutočností vyzval zodpovednú osobu k prijatiu opatrení vedúcich k náprave stavu na nehnuteľnosti a k ochrane nehnuteľnosti pred vznikom skládok odpadu. Mesto Trnava uskutoční následnú kontrolu stavu na pozemku v dohodnutom termíne.

Odbor stavebný a životného prostredia
Kto? Odbor stavebný a životného prostredia

Mesto Trnava
09. august 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Mesto Trnava, Mestský úrad v Trnave uskutočnil na predmetnej nehnuteľnosti za prítomnosti užívateľa kontrolné miestne zisťovanie. V čase miestnej ohliadky bolo zistené, že užívateľ nehnuteľnosti urobil opatrenia vedúce k náprave. Odpad bol odstránený v plnom rozsahu. Na mieste bola vyhotovená fotodokumentácia.
Odbor stavebný a životného prostredia.
Kto? Odbor stavebný a životného prostredia

Mesto Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania