Ulica gen. Goliána-cesta-rozbitá (väčší úsek)

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení

Dobrý deň, pred vchodom gen. Goliána 64 sa začína strácať zemina pod parkoviskom a tiež sa začala prepadať cesta. Zrejme poškodený kanál pod cestou.

29. jún 2023

Matúš G

Stav sa zhorsil.
04. júl 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vybavenie na príslušný odbor. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie
Kto? referát technických činností dopravy

Mesto Trnava
14. júl 2023

Matúš G

Zasa sa to kusok prepadlo.
06. august 2023

Matúš G

Voda robi svoje.
10. september 2023

B.G.

Prosím o vyriešenie ID 167285 ešte teraz v septembri/októbri 2023 pred začiatkom dažďov a ešte predtým než si tam niekto ublíži. Tí, čo o tom vedia to radšej obchádzajú ale nič netušiaci sa tam môže zraniť, hlavne ak to naraz klesne celé a pod barinami to nie je vidno.
A pre istotu aj potvrdiť, že sa to spraví teda, že toto ID je v pozornosti kompetentných.
23. september 2023

Matúš G

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený
02. október 2023

B.G.

Ulica gen. Goliána-chodník-výtlk

Co najskor zabezpecit odstranenie a vyriesenie problemu preco je tam diera a ake uzemie sa moze prepadnut. Pri dazdoch je tam barina ale chodit tade musime. Je to uz evidovane aj v inom ID ale treba to vyriesit kym zacnu dazde. Treba minimalizovat ze si tam ublizi niekto kto to nebude vidiet pod vodou alebo sa to pod nim prepadne.
25. október 2023

B.G.

Ulica gen. Goliána-chodník-bariéra na chodníku

Podnet, ktory je uz v tejto veci evidovany nie je dodnes vyrieseny. Prichadza obdobie kedy v tomto uzemi bude velka kaluz a pravdepodobnost, ze sa to tam cele prepadne (je to uz aj smerom k parkovisku) alebo si tam niekto ublizi sa zvysuje. Nemoze v tejto veci zasiahnut aj VMC juh ?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania