Ulica Hlboká-strom-suchý

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení

Na Hlbokej 18 suché brezy, padajú z toho konáre. S tým by sa neralo niečo robiť? Ľudia tam pod tým ani neparkujú lebo sa boja že im to padne na auto. A strom aj blokuje výhľad na dopravnú značku ZŤP.

30. jún 2023

Rado

Bývam vo vedlajšom činžiaku a pravidelene tade chodím. Naozaj by bolo vhodné dané stromy odstrániť
06. júl 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vybavenie. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie

Mestské služby Trnava
14. august 2023

Milan

Rôzne dni.... Stále tam ľudia nechcú parkovať. Skoro vždy sa zaplnia tie miesta ako posledné. A ešte otázka. Na tie stromy sa ide niekto pozrieť z planéty Mars? Lebo časovo to zatiaľ sedí.
30. marec 2024

Milan

Ulica Hlboká-strom-suchý

Hlboká 18. Suchá breza. Padajú odtiaľ konáre. Prvý krát som to nahlásil cca pred rokom. Kompetentní to neriešili. Asi sa čaká na úraz alebo poškodenie vozidiel.
03. apríl 2024

Matej Mišovič

Ulica Hlboká-strom-suchý

Dobrý deň. nahlasujem suché časti stromov (breza) pred našim vchodom - Hlboká 18. Tento problém som už nahlasoval dvakrát, prvý raz nebol riešený, druhý - na jeseň boli stromy čiastočné orezané na jeseň 2023. Tento problém sa pravidelne vracia a je veľké riziko, že väčšie konáre padnú na zaparkované autá alebo na niekoho na chodníku. Zatiaľ našťastie padali len menšie kusy.

Zvážte prosím ako riešenie úplné vyrezanie celých týchto dvoch stromov a nahradenie inými druhmi, nakoľko tieto stromy postupne úplne vysychajú a sú počas toho problémové.

Ďakujem a prajem pekný deň.
Matej Mišovič
19. apríl 2024

Matej Mišovič

Ulica Hlboká-strom-suchý

Poprosím o orezanie suchých konárov týchto briez. Raz už orezané boli, no aktuálne sú viac a viac vyschnuté a stávajú sa rizikom pre chodcov a autá parkujúce pod nimi - obzvlášť pri vetroch, aké aktuálne sú. Menšie kusy už boli pod nimi popadané. Stromy vysychajú viac a viac, preto by sa malo zvážiť ich úplné odstránenie a nahradenie vhodnejšími druhmi.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania