Chodník pre peších

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Dušan Kováč 01. mája 2015

V zelenom páse pred hotelom Inka (v minulosti Budovateľ), je vyšliapaný chodník, v smere od priechodu pre chodcov. Po výstavbe mestských bytoviek vznikol prirodzený migračný koridor pre chodcov.Bolo by vhodné vybudovať v tomto mieste prepojovací chodník. Ľudia svoje návyky asi nezmenia. V minulom roku bol v tomto mieste rekonštruovaný horúcovod a po výsadbe trávnika, sa chodník dupe znovu.

12. máj 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
požiadavka na realizáciu uvedeného chodníka bude predložená na najbližšie zasadnutie Komisie dopravy a verejnoprospešných služieb pri MZ. V prípade, že KDaVPS rozhodne o realizácii kladne, budú zabezpečené ďalšie kroky v procese realizácie investičnej akcie v zmysle rozpočtu mesta.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
26. september 2016

Matúš G

Ako to bude ďalej s chodníkom?
29. september 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
chodník bude riešený v rámci pripravovanej rekonštrukcie parkoviska a parčíka pred Hotelom Inka. Celú revitalizáciu, nové usporiadanie parkoviska, chodníkov, lavičiek a zelene zabezpečí súkromný investor.

Odbor územného rozvoja a koncepcií
22. apríl 2018

Dušan Kováč

Kedy to ten súkromný investor zabezpečí?
27. apríl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
informovali sme sa u súkromného investora, ktorý nevylúčil možnosť, že okolie hotela Inka (Spectrum) bude spolu so zeleňou (a chodníkmi) upravené už v tomto roku. Je to však jeho privátna záležitosť, Mesto Trnava nemá na urýchlenie investície žiaden dosah, preto prosíme občanov o trpezlivosť pri riešení tohto podnetu.

Mestský úrad Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania