Ulica Vladimíra Clementisa-kôš-preplnený

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Štefan 16. júla 2023

Vyše týždňa je tu nevysypaný odpadkový kôš. Takto vyzerali všetky koše na Clementisovej od kruhovky pri Sociálnj poisťovne až po detské ihrisko vedľa Kauflandu od piatku celý minulý víkend až do pondelka, kedy prišli pracovníci koše vysypať. Okrem tohto jedného.
Mesto necháva zo sídliska robiť smetisko, kedy z nevysypaných košov lietajú odpadky po celem okolí. Je to dlhodobý stav.
Vedľa predzáhradky obyvateľov, čo si udržujú a zlepšujú okolie, ktoré sa denne bijú s neschopnostou mesta udržovať v meste čistotu.

Zároveň žiadam o opravu alebo výmenu kónických odpadkových košov, ktoré pracovníci nechávajú odklopené do priestoru, napríklad aj na parkovisku alebo do chodníkov. Neviem či preto že sú už nefunkčné.

24. júl 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vybavenie na príslušný odbor. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie
Kto? Odbor komunálnych služieb

Mesto Trnava
14. september 2023

Štefan

Vyše týždňa je tu OPÄŤ nevysypaný odpadkový kôš. Ostatné v okolí boli vyprázdnené počas týždňa, okrem tohoto. Smeti su povypadávané a rozfúkané po okolí.

ŽIADAM O ODSTRÁNENIE tohto koša, keďže dlhodobo nie je v silách mesta zariadiť, aby bol pravidelne vysýpaný.
Namiesto toho tu svojou neschopnosťou a nedbanlivosťou necháva pravidelne smetisko pred bytovými domami, pričom tu má zabezpečovať poriadok.
Ďakujem
14. september 2023

Štefan

14. sept. 19.00
14. september 2023

Štefan

14. sept. 19.00

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania