Generála Goliana-MHD-technické problémy

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
nie je dôležité či? 25. júla 2023

Opakovane prosíme, nakoľko aj za nás bola "za bloky" zastupkyńa a bol prísľub k pomoci VMĆ, ohľadom parkovania naštartovaných autobusov v čase parkovaniia - hoci je to nielen do zásahu ľudí v okolí, ale aj proti vyhláške!!! ak vám stoji 4-5 naštartovaných autobusov v čase obeda v tomto počasí rovno pod oknami !!!!! a z okna vidíte "odľahčujúcich" si vodičov" asi nič moc, však?! k tomu hurhaj zo šenku "Bosorky".

25. júl 2023

nie je dôležité či?

prosím, k čomu bol spravený odstavný pruh na hlavnej ulici Golianovej ? na to, aby tam parkovali firemné autá? autá záhradkárov?! prečo nie je to vyhradené pre parkovanie autobusov?! za tým účelom to bolo spravené!!! stačí len tabuľa!!! vyhradené pre !!
26. júl 2023

nie je dôležité či?

no a popri tejto žiadosti, by nebolo zlé riešiť po rokoch aj šenk "Bosorku", nech si dajú klímu, nie pootvárané okná /hurhaj, nadávky, dym/ , ozaj nie sme povinní počúvať ten bordel
31. júl 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podnet posielame na vyjadrenie dopravcovi, budeme vás informovať.
Kto? odbor dopravy

Mesto Trnava
20. september 2023

nie je dôležité či?

podnet bol poslaný v júli, zástupca bloku predostrel žiadosť na VMĆ, doposiaľ bez zmeny - možno 50% autobusov vypne motor, ostatný bohužiaľ....ale bohužiaľ pokračuje , "odľahčovanie" v okolitom priestore sa nezmenilo.....na odstavnom pruhu stoja firemné a súkromné autá, autobus nám hrčí pod oknom...nehovoriac o hluku od Bosorky a preplnených parkovísk po predaní záhradiek
18. október 2023

nie je dôležité či?

stále bez zmeny, či 4,20 ráno alebo pred pol nocou
14. december 2023

nie je dôležité či?

do dnešného dňa nevyriešený, cez pol roka, zimou sa to zhoršuje, ke´d príde autobus o 4,10hod a stojí naštartovaný a túruje motor!!! jasné, že náklady pre dopravu!!! a hlavne, je to protizákonné!!! hoci poslanci sľubovali nápravu, nie je ani po pol roku!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania