Poštová ulica-osvetlenie-chýbajúce

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení

Prosím o dorobenie osvetlenia, nie len tohto ihriska, ale aj pre zvysne ihriska, kde je potrebne. Stacilo by pridat par lamp napojenych na poulicne osvetlenie, tak aby osvetlovali aj ihrisko. Dni sa skracuju, tak preco by sme nemohli mat osvetlene aj detske ihriska.

17. august 2023

Lubo

Uprimne, obdivujem Vas optimizmus. Na Clementiske je evidovana jednoduchsia poziadavka na jednu - slovom jednu lampu pre uplne tmavy prechod medzi barakmi uz 5. rok, od roku 2018. Mesto sa prevyhovaralo az k poucovaniu ako je to len zdlhavy proces a prestalo tradicne k podnetu komunikovat. Miesto, kde je potrebne umiestnit lampu, mozno 2, sa zhodou okolnosti (bohuzial) dostalo do projektu, nevedno preco, uz 2. obnovy v priebehu par rokov. Pri 1., okrem ineho, zmizla zona pre deti (neevidujem nikde poziadavku ani pred tym ani teraz) a vznikla multifunkcna nocna party zona - v podstate ina verzia, chvalabohu uz zrusenej, zvonkohry na Hlbokej. Lampe vsak davam este nadej, hadam rok, oprimisticky maximalne 2… Medzitym v tesnej blizkosti boli instalovane snad desiatky lamp “vseho druhu”.
23. august 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vybavenie na príslušný odbor. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie
Kto? odbor dopravy

Mesto Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania