Trčiace oceľové hroty

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
vladm 11. mája 2015

Na ul . Vl. Clementisa , pri hlavnom vchode do Cervezy a pri vedľajšom vchode do čínskeho obchodu kolmo trčia z chodníka oceľové hroty . Na poschodí je kaviareň, ktorú navštevujú mladý ľudia a ako to už u mladých býva pri šarvátke alebo aj pod vplyvom alkoholu môže z niektorých mladíkov spadnúť tak nešťastne , že si hlavu narazí na hrot. Preto prosím mesto aby urobilo nápravu a hroty dalo odstrániť. Prípadne nech sa tam namiesto hrotov zabudujú gumunné zábrany pre dvere. Ďakujem

01. jún 2015

Matúš G

Jedny sú fuč, čo s tymi druhými.
27. november 2015

Matúš G

Prosím Vás odstráňte ten trčiaci hrot. Dnes som bol svedkom ako oňho zakoplo malé dievčatko (asi 3-4 r.) ktoré spadlo na zem a rozplakalo sa.
01. december 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
vzhľadom na to, že uvedené zábrany sú osadené na pozemku, ktorý nie je vo vlastníctve mesta, oslovíme vlastníka (resp. prevádzkovateľov prevádzok) s požiadavkou na odstránenie nebezpečných oceľových hrotov.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
02. december 2015

Flego

Fuha, to je teda naozaj nerozumná zarážka dverí. Ak by dieťa spadlo priamo na ňu, bol by z toho minimálne vážny úraz.
10. december 2015

Vladimir Krc

Je potrebné odstrániť aj ten posledný hrot ktorý tvorí zarážku dverí . Predajňu prevádzkujú občania z Vietnamu, je vhodné nariadiť a lebo poradiť im , aby si namiesto hrotu osadili gumennú papuču alebo zvon . Ktoré sú v obchodnej sieti bežne k dispozícii.
Ďakujem
11. jún 2016

Matúš G

Bez zmeny.
26. júl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
predmetná zarážka dverí je v majetku majiteľa pozemku, na ktorom sa nachádza. Patrí k prevádzke obchodného zariadenia. Odstránenie zarážky je iba na dobrej vôli majiteľa, ale vyzveme ho listom.
Ak považujete stĺpik za nebezpečný, môžete pravdepodobne prispieť k jeho odstráneniu slovným upozornením majiteľa alebo predavačov v priľahlej prevádzke.

Odbor dopravy a komunálnych služieb

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania