Ulica Spartakovská-krík-neostrihaný

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený

Uprava zelene prerastajucej cez schodisko

29. august 2023

Hana

Dúfajme, že sa podarí mestským službám očistiť tie schody od buriny, do začiatku školského roka , aby deti a rodičia prešli po nich bezpečne do školy . Ďakujeme .
29. august 2023

mario

Momentálne sa kosí v okolí, takže v dohľadnej dobe budú upravené aj schody. A čo sa bezpečnosti týka, netreba to dramatizovať, vyzerá to síce nevzhľadne, ale bezpečnosť nie je ohrozená.
30. august 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podnet posielame na vybavenie, budeme vás informovať.
Kto? Mestské služby mesta Trnava

Mestské služby Trnava
03. september 2023

Ľubica

Ulica Vladimíra Clementisa-schody-neodhrnuté

I keď už máte tento podnet podaný, opätovne vás upozorňujem i ja na zarastené schody, i keď možno zelená Trnava - zelené schody a nie je pravda, že nie sú nebezpečné - v prípade dažďa je táto zeleň klzká hrozí tu nebezpečenstvo úrazu - ako sa potom k tomu mesto postaví? A mimochodom momentálne prebiehalo kosenie v blízkosti i tohto schodiska (plocha nad ním je čerstvo pokosená) to bol taký problém očistiť aj schody?
06. september 2023

erik

taktiez cyklochodnik a schody nepokosene za ihriskom pri VUC smerom dole na hlboku...
09. september 2023

Marcel Krajčovič

Zdravim. Deti už chodia do školy a každý deň sa doslova brodime ráno po poraste. Poprosím o položenie. Skúste sa prejsť ráno keď idú deti do školy a škôlky.....
11. september 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vybavenie. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie
Kto? Mestské služby mesta Trnava

Mestské služby Trnava
13. september 2023

Peter S

Ulica Spartakovská-schody-znečistené

Dobry den,

Poprosil by som nove shcody ktore su spravene ( nie moc rozumne su mensie ako stare ale ok) su zarastene okolitou travov ktora to este radikalne zmensuje..
Poprosil by som to cele vykosit a upravit podobne aj okolie schodov.
Dakujem
S pozdravom
Peter
13. september 2023

Peter

Ulica Spartakovská-schody-znečistené

Poprosim vycistit alergeny na specianom schodiksu ktore je ultra male smer Zakladna Skola Spartakovska a Skolka na Druzbu .
Dakujem za vycistenie

Podotykam da sa este zmensit toto shodiste ?
Dakujem
Peter
13. september 2023

mario

Peter, schody sú rovnako široké ako boli tie pôvodné. Jediné čo sa zmenilo je nášlapná výška schodov, pôvodné boli nižšie a zle sa po nich chodilo. Každopádne tento podnet je tu pomerne dlho a stále nedošlo k náprave. Napriek tomu, že začiatkom mesiaca sa kosil okraj priľahlého chodníka vedúceho poza hotel. Prečo sa zároveň neupravilo aj schodisko zostáva záhadou.
13. september 2023

Majo

Inak tie kocky na "medziposchodiach" sa potroške prepadávajú voči betónu čo tvorí najvrchnejší schod schodov pod nimi, začína to byť celkom nebezpečné, už možno aj 1cm na niektorých poschodiach. Tam sa potknúť tak letí človek rovno dole schodmi.
13. september 2023

Marcel Krajčovič

Už to tu je od 28.8. Asi musime počkať do zimy keď všetko odmrzne alebo si na smyklavej zeleni niekto ublíži a potom sa veci pohnú. Inak schodom nepomohlo ani to že je zábradlie namontované smerom dovnútra čo zmenšuje šírku schodov. Po novom sa nám začína už aj zámková dlažba PREPADÁVAŤ. Táto rekonštrukcia sa veľmi nevydarila a neprospieva tomu aj terajší zarastený vzhľad.
22. september 2023

Marcel Krajčovič

Ďakujeme. Už je to pokosene
25. september 2023

erik

skoro mesiac ale dockali sme sa😉

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania