Ulica Jána Bottu-riešenie dopravnej situácie-nedodržiavanie dopravných predpisov

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Uzavretý
meno
Martin Bartaloš 08. októbra 2023

Bohuzial vodici neustale nechavaju odstavene vozidla v odbocke z Bottovej ulice k parkovisku pred Broklynom, co blokuje jeden jazdny pruh a vymenu vozidiel na parkovisku. Vid foto. Pravdepodobne tam bude potrebne dat zakaz statia a zltu ciaru. Dakujem!

13. október 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vybavenie na príslušný odbor. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie
Kto? Odbor dopravy

Mesto Trnava
26. október 2023

Odpoveď samosprávy

Podľa § 23 ods. 1 zákona 8/2009 o cestnej premávke smie vodič stáť (parkovať), tak aby zostal voľný aspoň jeden jazdný pruh široký najmenej 3 m pre každý smer jazdy. Situácie, ktoré sú upravené zákonom sa neupravujú dopravnými značkami, v danom prípade porušenia zákona treba volať tiesňovú linku polície.
Kto? odbor dopravy

Mesto Trnava
23. február 2024

Trnavcanka Si

Ulica Jána Bottu-parkovanie-problémové

Obraciam sa na vás so žiadosťou o riešenie dlhodobého problému, kedy si arogantní rodičia,ktorí idú pre svoje "ratolesti " odstavia autá v najväčšej rannej a poobedňajšej špičke v týchto častiach cez polovičku príjazdovej a výjazdovej cesty na parkovisko. Tým pádom zablokuju všetkých ostatných vodičov, ktorí sa snažia vojsť a hlavne vyjsť z parkoviska.
ŽLTÁ ČIARA SPOLU SO ZÁKAZOVOU ZNAČKOU BY ASPOŇ NIEKTORÝM POMOHLA POCHOPIŤ VLASTNÚ HLÚPOSŤ!
23. február 2024

Martin Bartaloš

Skuste asi podat novy podnet, tu uz je vsetko "vyriesene" a uzavrete...
23. február 2024

Trnavcanka Si

Práveže ja som to dala ako novy podnet,ale zjavne administrátor to dal k tomuto vášmu..zjavne to naozaj nikto nebude riešiť...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania