Nevkusné búdy

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
IGORl Krajčo 24. mája 2015

Chcem sa spýtat kto povolil na Hlavnú ulicu obnovu /pravá strana/,budú tam tri okienka,tychto nevkusných búd,ktoré si myslím nie su estetické ani niekde na perifériu mesta, nie niečo podobné dat na našu krasnu pešiu zonu.

24. máj 2015

Dušan

ozaj ľudia riešite blbosti
24. máj 2015

IGORl Krajčo

Ako pre koho.......
24. máj 2015

Roman Krajčovič

Igori krajco ako dlho byvas v TT? Pretoze ja si tie budky pamatam este ked ja so mal 5 rokou.
24. máj 2015

Peto

Jedna vec je, že architektonicky sa naozaj nehodia do historickej časti mesta - vyzerajú ako búdy pre zeriavnika na stavbe :-) druhá strana mince ale je, že tie búdy sú na tomto mieste od nepamäti.
25. máj 2015

IGORl Krajčo

teraz prechádyajú akousi rekonštrukciou,takže si myslím ,že by sa dali spravit uplne inac.Od nepamäti takéto budkz boli len v jednej polovičke a to bola tzv. Smažienka a tá vypadala určite lepšie ako teraz čo tam dávajú a to čo tam je..........
25. máj 2015

IGORl Krajčo

v Trnave bývam od malička,dokonca aj v týchto miestach v centre mesta,takže veľmi dobre viem čo kde a kedy bolo.............konkrétne pravá čast prechádza akousi rekonštrukciou,teda si myslím že by to mohlo vypadat trochu ináč.....
25. máj 2015

peter

ale naozaj nič sa s tým nedá robí.
nie je zákonný dôvod na ich zrušenie:
1. neporušujú svojou činnosťou žiaden zákon
2. sú na súkromnom pozemku
3. majú platné kolaudačné resp. užívacie povolenie
4. sú v súlade s územným plánom mesta
25. máj 2015

IGORl Krajčo

ale hlavný architekt má určite k tomu čo povedat ,ked sa na Hlavnej urcuju aj farbu budovy
25. máj 2015

marek

Inak svata pravda. Jako vymlateny zub v papuli krasnej modelky, jak zapadna tribuna na novej arene... Tiez tu byvam odmalicka. Aj ja si ich pametam odmalicka... a co... otrasne je to.
26. máj 2015

Jozef A

Trocha od veci, ale preda - nedá mi: Hlavný architekt k tomu možno povie oveľa viac, ako povedal k novému nákupnému stredisku (pardon, štadiónu). V centre mesta vám diktujú, akú farbu majú mať fasády budov, aký typ písma použijete na reklamu na svojej prevádzke... ale city aréna je úplne v poriadku, architektonicky sa hodí na svoje miesto.
26. máj 2015

Peter

To, že sú tam odnepamäti, ešte neznamená, že by to tak malo zostať. Pôsobí to naozaj nevkusne, ale predovšetkým ma zaujíma, prečo sa nevyužíva tá plocha, ktorá sa nachádza za nimi. Ideálne by tam bolo postaviť polyfunkčný objekt, v ktorom by mohli nájsť miesto aj dané 2 predajne. Neviete niekto, prečo nie je daná plocha zastavená a podľa môjho názoru pôsobí na pešej zóne neprimerane?
26. máj 2015

Peter

Na tú druhú časť otázky si viem samozrejme odpovedať aj sám ;-)
16. august 2015

IGORl Krajčo

Vysmech architektúry historického centra
chcel by som vediet ktorý zodpovedný pracovník pamiatkár a pracovník životného úradu, alebo snáď hlavný architekt mestského úradu povolil niečo podobné na Hlavnej ulici.
18. august 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
13. 3. 2015 bolo podané na Mesto Trnava ako príslušný stavebný úrad ohlásenie stavebných úprav v rozsahu výmeny opláštenia jestvujúceho stánku vrátane okenných výplní na pozemku p. č. 733, 735 v k.ú. Trnava na Hlavnej ulici v Trnave. Mesto Trnava vydalo oznámenie k ohláseniu stavebných úprav dňa 23.3.2015, v ktorom nemalo námietky k uskutočneniu stavebných úprav v zmysle podaného ohlásenia. K ohláseniu bol predložený stavebnému úradu súhlas Krajského pamiatkového úradu v Trnave aj MsÚ v Trnave, odboru územného rozvoja a koncepcií. V stanoviskách je uvedené, že ide o dočané riešenie - do doby výstavby objektu na predmetnej parcele v zmysle Územného plánu centrálnej mestskej zóny Trnava.

Odbor stavebný a životného prostredia
09. január 2016

Matúš G

Aktuálny stav. Pekné okienka :-).

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania