Ulica Gábora Steinera-detské ihrisko-poškodené

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení

Dnes som navštívila školský areál na Gorkého a bola som nemilo prekvapená. Tieto bránky majú potrhané siete a jedna je aj dole poškodená. Nato že má ihrisko 2 roky a je v škole, tak by sa mali starať aj o údržbu. Je to hanba keď takto pekne vynovené areály nevieme udržovať. To nie je len postaviť ale treba sa aj starať. To správca nevidí? O tých listoch všade ani nehovorím.

31. október 2023

Ondrej Koso

Co tak napisat roztrhana siet treba vymenit? Treba pozametat listy. Kto je zvedavy na tie vylevy okolo? Toto je stranka na podnety. Kazda skola ma spravcu ten to musi dat doporiadku inde to funguje dobre.
01. november 2023

mario

Ondrej, presne tak, podnet má byť napísaný vecne, chápem rozhorčenie autorky podnetu, ale toto sem fakt nepatrí.. Ľudia by si mali uvedomiť, že toto nie je diskusia na FB.

Takto rozhodne podnet nemá vyzerať.
https://www.odkazprestarostu.sk/trnava/podnety/175394/ulica-hlboka-rozvodne-siete-nebezpecny-kabel
02. november 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vyjadrenie. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie

Mesto Trnava
07. november 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
bránky sú z ihriska odstránené, budeme zabezpečovať opravu pevným materiálom a kúpu novej siete (podľa noriem bránka je v poriadku, realita ukázala, že tam bol použitý mäkký materiál). Požiadala by som návštevníkov, aby nám siete nepoškodzovali. Napadané lístie priebežne hrabeme v pracovných dňoch v závislosti od počasia. Listy budú priebežne padať, kým nespadnú všetky. Hrabanie budeme priebežne zabezpečovať.

ZŠ Gorkého
07. november 2023

Zuzanna

Dobrý deň, takto vyzerajú bránky na Limbovej ul. na ihrisku. Je to veľký rozdiel, na 2 male natrhnutia im nič nie je a to je verejné ihrisko bez správcu a bez kamier. Kde sa stala chyba? V neustálej kontrole!!!
18. február 2024

Zuzanna

Dobry den, mozte uviest ako ste pokrocili. Siete na velkych brankach su stale roztrhane. Hadzanarske branky odstranene - su uz opravene?, kedy budu vratene na ihrisko?. Myslím, ze casu na kupu a opravu ste mali dost.
15. apríl 2024

Matúš G

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený
Som sklamany z pristupu skoly k tomuto problemu. Branky (hadzanarske) su uz vyse roka pokrivene a ako vidiet este stale nie su opravene. Co sa tyka sieti tak to tiez nemoze byt probkem kupit. Vsetko je to o pristupe ludi chcet veci riesit. Tu to vsak zlyhava.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania