Ulica Hospodárska-MHD-technické problémy

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Renata Klepancová 15. decembra 2023

Už viac ako týždeň nefunguje el. informačná tabuľa na zastávke MHD na Hospodárskej.

15. december 2023

natare

Na Zelenom kríčku už nejdú informačné tabule vyše roka, na odkaze pre starostu je to opakovane zadávaný problém, samospráva absolútne nereaguje. Za toto dostali ten zlatý kýbel?
16. december 2023

Lubo

Vedro mesto ziskava len za pocetnost podnetov nastavenych do statusu vyriesene/uzavrete. A prave aj nase chronicky opakujuce sa a zadavane podnety tomu pomahaju. Preco by ich definitivne mali vyriesit, kdd im vylepsuju statistiku ? Dalsim “plusom” do statistiky su podnety, kde Vas sice poslu doprec ale ked problem je NEVYRIESENY, podnet nastavia do vyrieseny. Cize hodnoti sa kvantita a nie kvalita riesenia podnetov. Keby auditovali realne vyriesenie podnetov a vyriesenie najma chronicky opakujucich sa problem, sam so zvedavy, kolka by TT skoncila. Mna osobne udivuje, ze ina kategoria “komunikacia” - TT skoncila druha. Prva skoncila Bratislava a zasluzene - ina dimenzia komunikacie. Ved nakoniec mozete v apke sami posudit.
16. december 2023

Lubo

Ciastocne vysvetlenie nevysvetlitelneho umiestnenia TT v kategorii za “komunikaciu” v “sutazi odkazu o vedro”. Kriteria hodnotenia: - 1. vysvetlenie kto sa bude ich podnetom zaoberať - 2. ako rýchlo na podnet reagujú - 3. kedy môžu očakávať jeho riešenie Prve dve kriteria su splnene smahom ruky, ked je odkaz v TT len nastaveny na “v rieseni” a vpisane do uz preddefinovanej mustry, kam “bol” podnety zaslany na riesenie (jasne podla kategorie). Takto to maju v TT zautomatizovane. Tu je vsak zahadou, ako mohla TT skoncit v komunikacii druha ked kriterium “3. KEDY mozno ockavat vyriesenie”sa v podnetoch TT spravidla nenachadza ;). Da sa tym vysvetlit preco je Bratislava v tejto kategorii prva, ale preco hned TT druha, zda sa, jezahadou. Asi okrem BA uz ina samosprava nad 20k obyvatelov toto kriterium 3. KEDY neplni.
19. december 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podnet nefungujúcej informačnej tabule z Hospodárskej ulice posielame na vybavenie, o riešení vás, samozrejme, budeme informovať.
Kto? odbor dopravy

Mesto Trnava
19. december 2023

Renata Klepancová

Dnes už tabuľa fungovala
20. december 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Váš podnet sme preverili s dopravcom Arriva, ktorý nám poskytol odpoveď, že informačná tabuľa na zastávke Hospodárska na smer „Hospodárska, Bernoláková brána“ sa musela reštartovať cez istič. Od 18.12.2023 informačná tabuľa na zastávke opäť funguje.
Kto? odbor dopravy

Mesto Trnava
20. december 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, pre Natare,
informačné tabule na zastávke Zelený kríčok bola podaná reklamácia. Následne prišla odpoveď na reklamáciu a v súčasnosti to rieši odbor právny a majetkový MsÚ.
Kto? odbor dopravy

Mesto Trnava
20. december 2023

natare

Ďakujem za to, že konečne po roku niekto z mesta reagoval na podnet ohľadne informačných tabúľ na Zelenom kríčku.
22. december 2023

Ján

Ďakujeme za odpoveď, super že to niekto rieši :)
10. marec 2024

Ján

Nanešťastie to nevyzerá tak, že by sa veci ohľadom kríčka pohli. V akom stave je prosím riešenie podnetu?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.