Prestavba Kukučínovej ulice

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Michaela 04. júna 2015

Obyvatelia ulice Kukučínovej si neželajú výrub javorov, ani zničenie trávnikov. 10 rokov čakáme na opravu chodníka a nie vytvorenie zbytočného cyklochodníka a parkovacích miest !! Idete z našej ulice vytvoriť betónovú džungľu !! Chceme všetku zeleň ponechať tak ako je a opraviť cestu. Nejaké malé kríčky ktoré sa nám chystáte vysadiť nás nezaujímajú. Chceme vidieť vizualizáciu skôr ako sa začne niečo robiť. Dúfame, že aj na našom názore záleží. Súhlasia s nami aj ostatní obyvatelia Kopánky.

04. jún 2015

zofia

Mam taky dojem,ze terajsie vedenie opravuje vsetko len v strede, treba opravit cesty a chodniky, lebo tie su v strasnom stave, vcitane vytlkov, vobec,vobec sa neopravuju, konecne by pani z MU mali zmonitorovat potrebu opravy chodnikov a ciest, lebo len sedia na r.... a cakaju aky podnet dojde, co robi ta transparentne vyvolena firma, a v tych vysutazenych zakazkach meska, ako napriklad dlazba na Hvizdoslavovu bola, len zadarmo nikto nic neda a vobec nacas neplatia poddovatelom, hlavne ze p. Primator je spokojny, vsetko ide, no neviem co si o tom mam mysliet, aj Vahostavu sa takto dari.
05. jún 2015

Juraj Fuzák

Dobry den Michaela, vsetko o projekte Kukucinovej ulice, spolu vizualizaciami, projektom, zmenami sa mozte dozvediet na Vybore mestskej casti dna 10.6.2015 o 17:30 na Obchodnej Akademii. Pridu zamestnanci mestskeho uradu, ktori budu cely projekt predstavovat a budete mat moznost a neobmedzeny priestor na Vase otazky.

Budeme radi ked sa Vyboru mestskej casti bude pravidelne zucastnovat co najvyssi pocet obcanov. Mimo konania vyboru mozte svoje otazky posielat ktoremukolvek z poslancov v nasom obvode, ich zoznam a kontakty najde na stranke mesta: http://www.trnava.sk/sk/clanok/poslanci-mestskeho-zastupitelstva

Vybor mestskej casti Trnava - Sever ma taktiez zriadenu svoju Facebookvu stranku, pokial ste na Facebooku, mozte svoje akekolvek otazky a poziadavky smerovat tam. Pokial sa budu dat riesit operativne bude tak ucinene, pokial bude treba k problemu sirsiu diskusiu, nieje problem ju kedykolvek otvorit.

Link na Facebookovu stranku: https://www.facebook.com/vybor.kopanka/timeline?ref=page_internal

Diskutujte a kontaktujte prosim poslancov za svoj obvod aby sme predosli sireniu takych nazorov aky Vam niekto podsuva.

Dakujem
08. jún 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
v stredu 10. júna 2015 o 17.30 h v budove Obchodnej akadémie na Kukučínovej ulici organizuje váš výbor mestskej časti (http://www.trnava.sk/sk/clanok/vybory-mestskych-casti) zasadnutie, na ktorom sa budete môcť dozvedieť všetky potrebné informácie o projekte a k dispozícii budú aj vizualizácie. Na tomto stretnutí môžete vyjadriť svoj názor.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
14. júl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
zapracované boli pripomienky verejnosti a na najbližšom zasadnutí výboru mestskej časti (15. júla 2015) bude odprezentované kompromisné riešenie.
http://www.trnava.sk/sk/clanok/predsedovia-a-clenovia-vyborov-mestskych-casti

ÚKaM

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania