Ulica Vladimíra Clementisa-strom-neorezaný

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Emily Englichova 29. januára 2024

Konáre stromov sa bezprostredne dotýkajú domu a oblokov. Vo veternom počasí aké bolo v piatok 26.1. dokonca udierali do okien. Žiadam stromy odstrániť alebo orezať!

30. január 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vybavenie. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie

Mestské služby Trnava
04. február 2024

Dominik

Ulica Vladimíra Clementisa-strom-neorezaný

Dobrý deň, žiadame o výrub 2ks drevín, ktore poškodzujú fasádu bytovky na ulici Vladimíra Clementisa 55-57 a kanalizáciu v tesnej blízkosti koreňov.
17. február 2024

Emily Englichova

Dvojaký meter alebo? Strom na Vl. Clementisa 54 upravený, stromy na Vl. Clementisa 57 majú namaľované modré značky a viac ako 2 týžne nič. Naďalej konáre udierajú do okien a muriva domu, hlavne vo veternom počasí. Vari na ne zabudli?
10. marec 2024

Emily Englichova

Žiadosť nevyriešená. Stromy boli sice začiatkom februára označené komisiou modrými bodkami, do dnešneho dňa 10. 3. 2024 nik nepokračoval v riešení a konáre stromov veselo trieskajú do okien a fasády obytného domu. Hlavne keď fúka silný vietor ako dne. Zareagujú konečne kompetentní a problém vyriešia? Pri vchode 54 strom upravili a pri 57 nie!!!
18. apríl 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na základe podnetu Mesto Trnava požiadalo príslušný úrad o výrub. Rozhodnutím z 21.3.2024 bol daný súhlas na výrub drevín vo vegetačnom kľude. V zimnom období budú stromy vyrúbané. V budúcnosti je potrebné podať žiadosť na výrub - na úradných tlačivách na stránke mesta.
Kto? referát správy zelene

Mesto Trnava
18. apríl 2024

Emily Englichova

Podnet na výrub stromov sme na predpísanom tlačive podala vo februari 2023. Na základe nečinnosti celý rok 2023 som sa obrátila na vašu stránku. Ďakujem, že ste sa podnetom zaoberali a problém bude vyriešený.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania