Ulica Juraja Slottu-detské ihrisko-potrebná údržba

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Ivan Kulich 25. februára 2024

Vyska basketbalovych kosov je neprimerane vysoka uz niekolko rokov a preto na tychto ihriskach sa deti basketbal nehraju. Vyska basketbaloveho kosa na celom svete je 3,05 m.
Dalo by sa s tym nieco robit aby sa tie kose dobre vyuzivali aj pre rozvoj deti. Dakujem pekne

29. február 2024

Lubo

Pst, lebo Vam zrusia kose aj ihrisko. Udajne je to prezitok a hotovo. Aspon vtedy to bolo aj takto insitne zdovodnene. Nechcem vsak strasit, skor sa nemate coho obavat, lebo u nas mame poziadavku na obnovu dvora od 2018 roku a “ani ich nehlo”. Stale nie sme ani v plane. Naopak, velky “dvor” pri fontane mal tusim 4 kose a zruslli ich aj s ihriskami, namiesto rekonstrukcie. Zrusili aj pomerne novu stenu pre odrazanie pri loptovych hrach. Aktualne je tam oddychova zona. A nevedno preco, rovnaky priestor idu prerabat opat. Namiesto rekonstrukcie nasich dvorov, kde primarne zijeme. Udajne stacila aj peticia a dvor fixli, mozno i ihrisko by opravili. Kludne daju aj 3 dvory naraz ako je aktualne na plane na Tehelnej. Len nevedno, kto tu v casti Vychod rozhoduje o prioritach, lebo teda poslanci tejto zony Slottu to urcite nie su - vlastna skusenost.
04. marec 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vyjadrenie na príslušný odbor. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie
Kto? odbor komunálnych služieb

Mesto Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania