Nevysypané odpadky niekoľko dní

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Štefan 15. júna 2015

Niekoľko dní nevysypané odpadkové koše vedľa chodníka pri schodisku V. Clementisa - Spartakovská a vedľa budovy zimného štadióna, resp. na detskom ihrisku Agátka, kde som včera zbieral smeti po celom ihrisku.

Toto je dlhodobý problém bez akéhokoľvek zlepšenia. Takáto situácia je pravidelne v okolí chodníka spájajuceho ihriská Agátka a ihrisko za TTSK, na samotnom ihrisku za TTSK je bežne niekoľko dní nevysypaný kopcom plný kôš (napr. 25. a 24. 5.).

Ak sa takto mesto stará o odpad, potom môžu chodiť rojnice pracovníkov VPP každý deň po celom meste a zbierať to, čo bolo ešte včera v koši, ale dnes už všade po okolí. Výborné, ďakujeme.

15. jún 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
koše sú vysypávané podľa harmonogramu.
Niekedy sa stane, že koše, ktoré sa bežne zaplnia v priebehu niekoľkých dní, sú plné v priebehu popoludnia. Túto situáciu nevieme predvídať, avšak aj napriek tomu prehodnotíme frekvenciu vývozu.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
15. jún 2015

Hana

Pri ihrisku, pri škole, hlavne v letnom období, treba vyprazdňovať koše aj každý deň, inak sa deti nenaučia, že odpadky patria do koša, napríklad pri zákl. škole Spartakovská/ako je foto/ 12.6. krásne vykosená tráva a odpadky na zemi-preplnený koš !!!!!!!!!!!!
22. jún 2015

zofia

Takze harmonogram, ale to neznamena, ze ten harmonogram je dobry, problem celej Trnavy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania