Parkovanie pri poliklinike - súkromné pozemky

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Miroslav 29. júna 2015

Chcel by som sa opýtať, na základe čoho sa začínajú v okolí polikliniky vytvárať súkromné pozemky. Zamestnanci polikliniky si vytvárajú parkovacie miesta kde si zmyslia, napriek tomu parkujú aj pred panelákmi. Situácia s parkovaním v okolí je na zaplakanie. Obyvatelia okolitých domov majú problém zaparkovať, hlavne vo večerných hodinách. Miesta, kde bolo možné odstaviť auto aspoň z večera do rána, sú zrazu označené ako na fotkách. Pritom podľa katastra ide o pozemok 5680/14, ktorý je vo vlastníctve mesta Trnava.
Za objasnenie ďakujem. Vyriešenie neočakávam.

29. jún 2015

peter

ako je možné, že si doktori môže mestské verejné pozemky prenajať na parkovanie a obyčajní ľudia si miesto pred svojim panelákom prenajať nemôžu?
a tiež by ma zaujímala cena, za ktorú sú uvedené pozemky prenajímané, na základe čoho a či je zmluva zverejnená na stránke mesta?
taktiež je pri Trnavskej univerzite na Pekárskej súkromné parkovisko na mestskom pozemku.
mohlo by mesto zverejniť všetky mestské pozemky, ktoré prenajalo súkromníkom na vytvorenie parkovacích miest a za akú cenu.
29. jún 2015

kolombo

To je tá transparentnosť minulej vládnucej garnitúry.Viď príklad osadenie dopravnej značky zákaz vjazdu na ulici Hospodárskej,bolo to zverejnené v Echu.Nikto si nič nespomínal.......Kedy a prečo bolo osadená!Čo som počul,býva tam jeden vyššie postavený úradník........
15. júl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
príjazdová komunikácia na zadné parkovisko za poliklinikou je na pozemku mesta, ale parkovisko na jej konci je vo vlastníctve Dupos Invest. Parkovacie plochy popri budove Mestskej polikliniky, Starohájska č. 2 užíva AESCULAP na základe zmluvného vzťahu s Mestom Trnavou (nájdete na: http://egov.trnava.sk/). Stredisko sociálnej starostlivosti má s AESCULAP uzatvorenú zmluvu o nájme 16 parkovacích miest, ktoré sú ale umiestnené vo dvore Mestskej polikliniky, Starohájska č.2 (uzamykateľný dvor za vrátnicou) na základe Uznesenia Mestskej rady č. 742/2006 a Nájomnej zmluvy č. 196.

ÚKaM

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania