Nedostatočné informovanie o uzávierkach

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Pista 02. júla 2015

na stranke trnava.sk byvaju uverejnene informacie o schvalenych uzavierkach ciest.

pre vystavbu City areny je najnovsie pre verejnost uplne uzatvorena Sportova ulica aj cast ulice Dolne basty pri muzeu (Halenarska je slepa a neda sa z nej pokracovat na Dolne basty). zverejnene informacie o obchadzkovej trase´uzavierky Sladovnickej a "Amfik road" su teda teraz uplne zavadzajuce.

dokedy butu tieto useky zatvorene?
preco nebola zverejnena informacia o novych uzavierkach standardnym sposobom?

stacilo by aktualizovat tento oznam: http://www.trnava.sk/sk/uradny-oznam/uplna-uzavierka-miestnej-komunikacie-na-sladovnickej-ulici-a-prepojovacej-komunikacie-medzi-sladovnickou-a-hlbokou-ulicou-bude-pokracovat-az-do-20-augusta

04. júl 2015

Pista

tusim nakopnutie cez odkazprestarostu pomohlo...
http://www.trnava.sk/sk/uradny-oznam/uplna-uzavierka-miestnej-komunikacie-na-sportovej-ulici-a-dolnych-bastach-a-ciastocna-na-kollarovej

no predsalen komentar - podla oznamu ma byt Kollarova zatvorena len ciastocne. pred chvilou som siel okolo a vjazd od svetelnej krizovatky (Hlboka/Sladovnicka) nebol mozny (odbocovaci pruh zataraseny prenosnym znacenim, vjazd do ulice zataraseny detto... chaosil tam linkovy autobus, ktory chcel odbocit zo Sladovnickej na Kollarovu...
spytal som sa robotnika, co tam postaval, zeci je to zatvorene uplne, povedal ze ano asi na 3 tyzdne....
04. júl 2015

Miroslav

Tiež ma to dnes prekvapilo. Dostať sa na Podjavorinskú ulicu je na nervy. Treba to obísť dookola a pri Právnickej fakulte je značka zákaz vjazdu. A samozrejme pri parných kúpeloch stoja zelený, aby vás mohli hneď zastaviť kvôli porušeniu zákazu vjazdu. Hľadal som info o tejto uzávierke a nikde nič.
06. júl 2015

Pista

vyzera, ze Kollarova uz nie je uplne uzavreta. dnes rano robotnici odstranovali prenosne znacenie...
07. júl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
uzávierky boli štandardným postupom oznámené všetkým povinným organizáciám. Oznam bol uverejnený aj na našej webovej stránke.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
07. júl 2015

Pista

dobry den,

nuz ta odpoved je trochu prekvapiva...
to komu vsetkemu je uzavierka oznamena je predpokladam zalezitostou legislativy. a vobec nebolo predmetom mojho podnetu.

tu vsak ide o informovanie sirokej verejnosti, ktore (vzhladom na fakty) nebolo spravene vcas a s dostatocnou presnostou. budte trochu chlapi a nebojte sa priznat si chybu. robit chyby je ludske. poucit sa z nich a zlepsit sa je znakom vyspelosti.

takze si to zosumarizujme.

uzavierka casti Sportovej a Dolnych bast v realite zacala 2.7. rano
oznam o uzavierke bol na stranke www.trnava.sk zverejneny 3.7. o 10:31

oznam tiez informoval o ciastocnej uzavierke Kollarovej
v realite vsak bola v sobotu a nedelu Kollarova uzavreta uplne. mozno pochybili pracovnici stavby, ktori uzavreli Kollarovu uplne, aj ked povolene mali iba ciastocne... neviem.

preto by som rad uvital odpoved v style
"ano, o uzavierkach sme verejnost informovali s oneskorenim a informacie neboli uplne presne. chyba sa stala tam a tam, jej priciny sme odstranili a v buducnosti by sa chyba opakovat nemala"

hlavne teda aby sme my, obcania mesta, mali vzdy aktualne a presne informacie.
predovsetkym v situacii, ked sa do centra a z centra da dostat iba 2 vjazdmi/vyjazdmi (Razusova/Zarnova + Hornopotocna/Jerichova/Jeruzalemska)

verim, ze sa k mojmu podnetu postavite konstruktivne.
zelam vela uspechov.
08. júl 2015

Pista

dnes bol podnet oznaceny ako vyrieseny...

cita niekto komentare predtym ako podnet zatvori???
09. júl 2015

Peter

100% súhlas s Pistom, je tam strašný chaos, značenie je dávané od buka. Kedy koľvek si tam ktokoľvek hociktorú ulicu zavrie a nedá sa dostať z mesta. Dotiahnu si do stredu cesty zákaz. Toto nie je štandardný postup vytvorenia uzávierky a podnet nie je určite vyriešený.
09. júl 2015

Pista

aha ho. uplne uzavierky Kollarovej cez vikendy su oznamene vopred:
http://www.trnava.sk/sk/uradny-oznam/uplna-uzavierka-miestnej-komunikacie-na-kollarovej-ulici-v-dlzke-cca-260-m-od-10-do-12-jula-a-od-17-do-19-jula-2015

vyzera, ze mozno nakoniec padli moje slova na urodnu podu...
11. júl 2015

Miroslav

Dnes situácia rovnaká. Pri právnickej značka zákaz vjazdu. A pri parných kúpeloch v uličke zašitý členovia združenia Pomáhať a chrániť. Je problém dať tam značku slepá ulica? Vyzerá ako keby to bolo robené účelovo. Chvíľku som sledoval ako rozdávali pokuty a buzerovali obyvateľov smerujúcich na Podjavorinskú.
14. júl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na základe pokynu ODI Trnava bola ulica uzatvorená skôr.
Za vzniknuté problémy sa ospravedlňujeme.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
14. október 2015

Pista

mesto opatovne neinformuje standardnym sposobom o uzavierkach.
podla oznamu http://www.trnava.sk/sk/uradny-oznam/uzavierky-miestnych-komunikacii-na-radlinskeho-a-hospodarskej-ulici-pocas-rekonstrukcie-mostneho-telesa

mal byt most na Radlinskeho ulici zatvoreny len do konca septembra. je stale zatvoreny... nikde ani tuk, kedy bude otvoreny

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania