Invalidné miesto - Billa

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
MBN 18. júla 2015

Prosím nebolo by možné vyznačiť na parkovisku pri Bille na Spartakovskej ulici dve miesta vodorovným značením.Vždy tam aspom jedno miesto je obsadené autom bez invalidného označenia,nakoľko sa vyhovárajú vodiči,že to miesto nie je označené vodorovne a nevedia o ktoré miesta sa jedná.Pri dnešnej výstavbe city arény je to parkovisko moc vyťažené.Dokonca mi jedna vodička povedala,že kde má teda zaparkovať,keď je všetko obsadené.Aj hliadky mestskej polície by mali častejšie sa previezť na toto parkovisko a skontrolovať to ako pravidelne na ulici Andreja Žarnova.

19. júl 2015

Marian

Lepsie viditelne miesto na tejto fotke.
19. júl 2015

Viktor

Má to ešte význam, keď sa Billa o mesiac presunie do CA a budova ostane opustená?
19. júl 2015

MBN

Kde ste na to prisli.Billa ostane na Spartakovskej aj v novom centre bude tiez.Uz sa zaucaju novy prac.
19. júl 2015

Viktor

Domyslel som si, veď kto by chcel mať dve prevádzky vedľa seba? Ja som počul, že sa na toto miesto už sa chystajú plány na stavbu bytového domu.
19. júl 2015

Viktor

A ešte:
jedna poznámka k umiestneniu parkovacích miest - miesto pre držiteľov preukazu by mohlo byť vytvorené na mieste priamo pred vchodom, tam kde teraz zvyknú parkovať autá napr. paničky vo vysokých opätkoch.
jedna poznámka k MP - keď už sem zablúdia, mohli by skontrolovať aj parkovanie na prechode pre chodcov od chodníka k predajni.
20. júl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
vodorovné značenie vyhradených parkovacích miest bude realizované v 31. K. T. 2015.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
23. júl 2015

Marian

Invalidne miesta oznacene.
01. december 2016

Marian

Vyhnutá dopravná značka,otočená a posprejovaná.Asi niektorým vadí,že býva voľné miesto na parkovisku pri Bille na Spartakovskej len miesto pre invalidov.Najradšej by to asi zrušil.Dá sa to vymeniť poškodená značka a osadiť podľa normy?
08. december 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
pri vhodných poveternostných podmienkach invalidné miesto znovu vyznačíme do konca tohto roku, takisto máme naplánovanú aj opravu poškodenej značky.

Odbor dopravy a komunálnych služieb

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania