Nelegálne reklamy (aj na historických fasádach!)

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený

Music Agency Pavel Opatovsky na propagaciu svojich podujati hojne vyuziva lacny a nelegalny sposob reklamy. Reklamne plachty su rozvesane po celom meste, mosty, ploty, zabradlia. Najnovsie su ich reklamy priskrutkovane k historickej fasade na rohu Divadelnej a Vajanskeho! Prosim o okamzite odstranenie vsetkych plachiet a penalizaciu daneho subjektu. Tiez poprosim odstranit plachtu jazykovej skoly na rovnakej fasade. Dakujem

04. august 2015

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za podnet. Vykonali sme ohliadku predmetných reklamných tabúľ. Vlastníka nehnuteľnosti a vlastníka reklamnej tabule sme ústne upozornili na to, že tabule sú osadené bez právoplatného povolenia a že je nutné ich odstrániť. Vlastníci reklamných tabúľ budú vyzvaní na ich odstránenie aj písomnou formou a písomná výzva bude zaslaná aj vlastníkovi nehnuteľnosti.


odbor stavebný a životného prostredia MsÚ
04. august 2015

Juraj Fuzák

Dakujem pekne. Toto nieje prvy krat co tato agentura pouziva tento sposob reklamy. Videl som ich predosle akcie povesane po mostoch a zabradliach ale skrutkovat reklamne plachty do historickej fasady je dost nonsense.
07. august 2015

Juraj Fuzák

Aj tento podnet mozno oznacit za vyrieseny nakolko boli tie "okrasy" uz odstranene. Dakujem za promptne vyriesenie.
31. august 2015

Juraj Fuzák

Podnet mozno oznacit za vyrieseny. Dakujem
31. august 2015

Matúš G

Vybavené.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania