Zanedbané ihrisko

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Luboš 04. augusta 2015

Na tomto ihrisku je viac trávy ako asfaltu človek si tu skorej vytkne členok ako zašportuje.

10. október 2015

Jozef Klokner Klokner

Zarastené športové ihrisko na Golianovej ulici
Pretože je ihrisko zarastené a asfalt nerovný v poslednej dobe sa športovanie nedá akosi realizovať .
Preto vás chcem požiadať dať toto ihrisko do takého stavu aby sa tam mohli hrávať deti bez toho aby prišli k nejakej ujme na zdraví alebo k inému úrazu.
18. október 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
momentálne pracujeme na pasportizácii ihrísk, aby sme vyhodnotili, do ktorých je vhodné v budúcnosti investovať a ktoré už revitalizované nebudú. Preto prosíme občanov o trpezlivosť pri riešení tohto podnetu.

Odbor územného rozvoja a koncepcií
11. december 2017

Linči@nska

"Dobrý deň, chcem sa spýtať, ako dopadlo vyhodnotenie "pasportizácii" ihrísk z roku 2016 a čo sa stane s ihriskami, ktoré nebudú realizované? Budú zatrávnené a bude tam výsadba stromov? alebo sa nechajú "spomienky" pre ďalšie generácie? ďakujem za odpoveď.
02. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
mesto primárne investuje do spádových ihrísk. V druhej fáze, keď budú vyriešené tieto lokality, môže prejsť k investíciám do menších ihrísk, výmeny a repasácie zariadení. Aj keď sa nezdá, že ide o veľké výdavky, certifikované herné prvky nie sú lacné, takisto okolo každého z nich dopĺňame certifikovanú dopadovú plochu, pre zvýšenie bezpečnosti našich detí. Preto ihriská vo vnútrodvoroch momentálne nie sú zaradené do rozpočtu a prosíme občanov o trpezlivosť pri riešení tohto podnetu.
Ďalším spôsobom, ako by sa mohol podnet riešiť, je participatívny rozpočet. Vďaka nemu sa môžu aktívni Trnavčania uchádzať o finančnú podporu zo strany mesta. Stačí, ak by si našli čas a prišli na stretnutie na radnici. V tomto prípade, keď máte záujem o revitalizáciu mestského mobiliáru/detského ihriska, sa v dátumoch 3. máj, 16. máj a 28. máj stretnú občania s nápadmi, ktoré zahŕňajú oblasť zelene a verejného priestoru. Stretnutia sa budú konať o 17.00 hodine. Každý, kto sa chce uchádzať o takúto formu podpory, musí prísť na dve takéto stretnutia. Ak by išlo o investíciu väčšiu ako 5 tisíc eur, ide už o investičné zadanie a v tom prípade treba získať aj minimálne 20 podpisov ľudí, ktorí bývajú v dotknutej lokalite. Bližšie informácie k participatívnemu rozpočtu poskytujeme na adrese [email protected], podrobnosti sa dozviete aj na: http://www.trnava.sk/sk/aktualita/participativny-rozpocet-pre-trnavu-2018-sa-zacal-dvere-pre-vase-napady-su-otvorene.

Mestský úrad Trnava
05. september 2018

Matúš G

Ihrisko bolo v auguste opravené.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania