Rozpadnutý asfalt okolo vpuste

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený

Niekolko mesiacov oznaceny znackou a neopraveny asfalt okolo kanalizacnej vpuste na ulici G. Dusika pri autobusovej zastavke vedla bytoveho domu Botanicka 1.

10. august 2015

zofia

Ako to takto moze byt niekolko mesiacov, myslim zev zmluve na opravu komunikacii bolo ine,co na to p. primator, teraz ma uz paky vysledovat pracu firmy ktora tuto sutaz vyhrala, a co usek co je za to zodpovedny, no udrzba je horsia ako to bolo pred rokom ci skorsie.
10. august 2015

mario

Netreba si primátora zamieňať s Harrym Potterom, že švihne prútikom a všetky problémy Trnavy sa okamžite vyriešia. :) Nemyslím si, že by bola údržba horšia, práve naopak. Aj odpovede na podnety od občanov na tomto portáli sa riešia rýchlejšie ako v minulosti a tým pádom je aj ich odstraňovanie rýchlejšie. Sám som zvedavý ako kompetentní vyriešia tento podnet.
11. august 2015

zofia

Otazka p. Mario v com je lepsia udrzba, platanie chodnikov a ciest viazne velmi,velmi, podnety sa riesia rychlejsie ale opravy ciest a chodnikov tam v ziadnom pripade nepatria, ono vysypat smetiak nie je take zlozite ako opravit chodnik ci zaplatat cestu, pekny den
11. august 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na uvedenú skutočnosť, že práce na odstránení poklesnutej uličnej vpuste a úprava okolia živičným krytom ešte neboli zrealizované, sme upozornili dodávateľa prác.
K uvedenému nedostatku chceme uviesť, že pri množstve evidovaných porúch súvisiacich s opravou a údržbou komunikácií môže prísť k situácii, ako v tomto prípade, že termín je posunutý (dôvodom často býva priorita a dôležitosť zaradenia jednotlivých opráv do programu realizácií).

Odbor dopravy a komunálnych služieb
12. august 2015

Matúš G

Na oprave sa už pracuje.
13. august 2015

Juraj

Vyriesene

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania