Chýbajúce parkovacie miesta pri CA

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Ivan 19. augusta 2015

Dobry den, na Kollarovej ulici oproti CA nezodpoveda skutocny stav stavu planovemu co sa tyka parkovacich miest. Cela juzna strana ulice je bez parkovacich miest.

20. august 2015

Peter

To som zvedavy, co ti odpovedia. Cele to je na Kollarovej nejake zuzene.
21. august 2015

Katka

Možno by bolo zaujímavé spočítať, koľko parkovacích miest celkom sa stavbou CA zrušilo... Športová (ak bude obojsmerná), Dolné bašty, Kollárova a samozrejme, parkoviská pri Kalokagatii a pri amfiku
24. august 2015

silvia

Niekto to uz spocitane ma ;-)
25. august 2015

Peter

najviac sa mi paci, ze na otazky ohladom znacenia a parkovania okolo areny mesto jednoducho neodpoveda. Potrebuju sa ist poradit ?
31. august 2015

Miro

takisto nakres ukazuje 2 odbocovacie pruhy na hlboku a v realite je tam len jeden...apropo kontroluje sa vobec zo strany policie dodrziavanie zakazoveho znacenia zo vsetkych smerov na tejto krizovatke? dlhe roky su tam osadene znacky "Prejazd zakazany" ale nikdy som nevidel niekoho to kontrolovat.
01. október 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
v rámci kolaudácie bola prerokovaná zmena stavby týkajúca sa rekonštrukcie Kollárovej ulice, kde bola v rámci stavby pôvodne navrhnutá úprava komunikácie vrátane oboch chodníkov. Z týchto bol zrealizovaný iba chodník na strane štadióna, nakoľko chodník na opačnej strane bol už zrekonštruovaný v rámci stavby prekládok inžinierskych sietí v pôvodnom šírkovom usporiadaní a preto nebolo účelné jeho opätovné rozbíjanie. Z toho dôvodu bolo prispôsobené riešenie samotnej komunikácie, ktorej smerové vedenie ostalo nezmenené a v rámci zmeny došlo iba k presunutiu parkovacích státí.

Odbor stavebný a životného prostredia
01. október 2015

Ivan

A kam sa prosim Vas presunuli tie parkovacie miesta? Ja by som povedal ze oni sa nepresunuli ale ste odsuhlasili ich zrusenie.
01. október 2015

silvia

No esteze sa nezrekonstruoval chodnik pri krizovatke Kollarova-Sladovnicka, lebo potom by sme sa nedockali normalneho odbocovacieho pruhu vpravo. Ci aj tam sa povoli zmena projektu pocas stavebnych prac?
02. október 2015

Matúš G

Pre Ivan: Na Kolárovej vyznačili 5 miest, ostatné asi presunuli na Dolné bašty.
https://www.odkazprestarostu.sk/trnava/podnety/21689/nebezpecny-vyjazd
02. október 2015

Ivan

Na dolnych bastach su mi na 2 veci ked mam kupenych 5 parkovacich kariet, ja som za ne zaplatil a naco su mi ked nemam pred budovou kde zaparkovat? To mestu nevadilo ked odomna kasirovalo ... cele zle toto ...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania