Blato vs. cesta

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Viktor 28. augusta 2015

Chcel by som požiadať mesto o riešenie situácie na Sladovníckej ulici, kde chýba oddelenie cestnej komunikácie od trávy (blata), v dôsledku čoho sa blato rozširuje na cestu. Po uschnutí sa z toho dosť práši, ale čistiace auto tento kút nenavštevuje.

06. september 2015

viktor

07. september 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
obrubník Mesto Trnava osádzať nebude. Tento úsek je odvodnený do zelene, pretože tu nie je umiestnená cestná kanalizácia.
Čistenie Sladovníckej ulice (slepej), ktorá vyúsťuje z Ulice L. Podjavorinskej sa vykonáva vždy vo štvrtok (naposledy 3. 9. 2015). Zametacie vozidlo sa snaží pozametať ulicu čo najďalej, ale z dôvodu parkovania veľkého množstva áut a úzkeho manipulačného priestoru, je pre čistiace vozidlo problém dostať sa až na koniec slepej ulice tak, aby bolo možné bezpečne (bez poškodenia zaparkovaných vozidiel) zacúvať a otočiť sa.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
07. september 2015

viktor

O obrubníku nikde nebola reč, podnet smeroval k tomu, aby sa blato nerozťahovalo na cestu (aj vďaka vodičom, ktorí na tomto rozhraní parkujú), preto odpovedi mesta nerozumiem. Preto sa spýtam inak:
Je možné urobiť niečo, aby sa blato nešírilo na cestu?
Keďže v odpovedi viac pozornosti sa venuje nemožnosti čistenia (aj keď mi šlo poukázať na to, že sa tam to blato potom dlho drží a práši sa), môžete prosím napísať, kedy sa mu naposledy podarilo dostať do slepej ulice, pretože pravidelne to vyzerá ako na priložených fotografiách a ako plánuje mesto túto situáciu v budúcnosti riešiť?
Ďakujem.
10. september 2015

viktor

Dnes vyčistené, hneď ulica vyzerá lepšie, keď sa chce. Ďakujem.
Ešte vyriešiť zdroj znečistenia, prosím.
10. február 2016

viktor

Takto to vyzerá, keď poprší...
12. jún 2016

Matúš G

Zatiaľ bez riešenia. Možno by pomohli zatrávňovacie tvárnice.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania