Park pri Gagarinovi

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Juraj Fuzák 28. augusta 2015

Park pri Gagarinovi je oblubenou destinaciou miestnych spoluobcanov oblubujucich lacne vinko. Vyuzivaju neprehladne kriky ako ukryt pred slnkom ale tiez ako verejne toalety popripade noclaharen a to vsetko pred hlavnym vchodom do ZS.

Poprosim o upravu krikov a stromov, ich odborny orez tak ako to bolo v pripade zarasteneho Viktoriniho namestia, kde sa cely priestor odbornym rezom presvetlil a zabranilo sa tak dalsim moznostiam vyvozu odpadu a podobne. Myslim ze by cely priestor nadobudol iny, krajsi rozmer po odbornom zasahu a zabrani sa tym stamgastom tento priestor nadalej vyuzivat.

Dakujem za pomoc.

29. august 2015

Flego

Po Miloškovi Krištofíkovi nám zostala špeciálna komisia http://www.trnava.sk/sk/clanok/komisia-pre-riesenie-problematiky-neprisposobivych-obcanov ktorá by sa mohla venovať okrem Coburgovej aj neprispôsobivým bezdomovcom. Nie je možné aby kadili a rozhadzovali odpadky kde ich napadne. To nieje demokracia, to je anarchia :-) Je kopa bezdomovcov, ktorí žijú slušne, tých neprispôsobivých je len zopár. Napríklad tento môj obľúbený https://www.odkazprestarostu.sk/trnava/podnety/6682/poriadkumilovny-bezdomovec po odchode z ležoviska mal vždy pekne poustielané ako na vojne :-)
29. august 2015

Roman Krajčovič

Výborný podnet...Toto je problém po celej TT,robia len bordel potrebu vykonávajú,kde sa im za chce!!!Všade len len samá flaša jolanky !!! Po celom centre robia neporiadok hlavne pri balakove smrad no proste humus to nieje nikto kompetentny kto by to dokázal vyriešit? Alebo to občania maju robit samy? Na vlastnu päsť?
30. august 2015

Juraj Fuzák

@ flego, kamo mi to mame na Kopanke trochen specificke. Tieto nasosky su neni bezdomovci :), to su vsetko lokalne struktury co sa rano zliezaju v parku, vyvratia vacky jak slon usi a co s nich vypadne sa minie na lahodne vinko jablkove, a tak to ide kazdy den :)

@ alah, cokolvek si o tom budes myslet ale su to rovnaky obcania pred zakonom ako ty, aj ked sa nam to nemusi pacit. Jasne ze mozu dostat pokutu tak ako ju mozes dostat aj ty, ked budes zalievat zahony po meste, ale ty ju zaplatis, on nie :) je to vsak problem celej TT ako pises, a riesenie je v nedohladne
30. august 2015

Juraj Fuzák

Ospravedlnte prosim mojho slovencina v predosly prispevok :))
30. august 2015

kolombo

Máte pravdu chlapci,momentálne je to neriešitelné.Najhoršie je na tom,že polícia nemá žiadnu právomoc ako ich odtial vykazovať.Treba jednozačne zmeniť zákony.Nezaplatíš pokutu,tak to treba odrobiť a keď nie,tak do basy.Alebo pracovné tábory,pre neprispôsobivých!
30. august 2015

Juraj Fuzák

No jo, lenze nemozes dat niekomu pokutu za to ze spity spi v parku, alebo ze smrdi a sedi niekde na lavicke, tak to nefunguje :) na zaciatku mozno bude stacit ich letoviska prestrihat, presvetlit a trochu im zneprijemnit pobyt a nam ostatnym skraslit prostredie :) staci skocit na Viktoriniho namestie a pozret ako odborny rez dokaze divy :)
30. august 2015

kolombo

No je na to § 47/1c,vzbudzuje verejné pohoršenie a tiež títo alkoholici pijú alkohol na verejnosti,čo tiež zakázané-VZN 89.Ale je mi jasné,že to na nich nemá účinok,lebo je zlá vymožiteľnosť.Určite pomôže skrášlenie prostredia,ale obávam sa,že sa to úplne nevyrieši.Lebo sú to ťažkí alkoholici a niekde budú piť.Treba tam posielať aj hliadky mestskej polície,trochu im znepríjemňovať život.
17. september 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
kríky (hlohyňa) budú do konca septembra orezané.
Na orezávanie smrekov nemáme dôvod, spodné vetvy sú súčasťou ich prirodzeného habitusu a orezanie by znížilo ich estetickú funkciu.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
31. október 2015

Matúš G

Vybavené.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania