Nový povrch na detské ihrisko

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený

Chcela by som zistiť, či mesto neplánuje na detskom ihrisku medzi panelákmi na Jiráskovej upraviť povrch. Pod susediacimi posilovacími strojmi sa v posledných dňoch menil povrch za bezpečnostný, a podobný by sa hodil aj na tom ihrisku. Povrch je o ničom a nebezpečný pre deti, plný kameňov, prašný, trochu zafúka vietor a všetok prach je v očiach. Deti sú hneď špinavé a my rodičia tiež. Ďakujem za odpoveď.

18. september 2015

Matúš G

Sice nie guma, ale kamienky ako bolo spomemute na fb primatora.
22. september 2015

Branislav G

nedostatocna vrstva strku, ktora nie je oddelena od hlineneho podkladu, nie je riesenim. Gumena dlazba by bola urcite vhodnejsia a zaroven trvacnejsia volba.
23. september 2015

Jana Šteigerová

Ešte som to nebola omrknúť, kamienky sú síce lepšie ako tá hlina predtým, ale treba vyššiu vrstvu, toto deti hneď porozkopávajú, a budeme zas tam kde sme boli....Tá guma alebo čo to je by bola lepším riešením, prikláňam sa k názoru vyššie :-)
01. október 2015

Martin Steiger

Viacej štrku - mám doma na záhrade ako je tam na ihrisku.Zlé riešenie , štrk sa rýchlo rozkotúla po okolí a zase tam bude blato a prach pri väčšom vetre a deti špinavé.
Najlepšia je bezpečnostná guma ako okolo posilovacích strojoch.
ďakujem.
29. júl 2016

Matúš G

Čas ukázal, že kamienky neboli správne riešenie. Preto treba vybudovať podklad tak ako pri fit prvkoch s gumovým povrchom. Viď podnet: https://www.odkazprestarostu.sk/trnava/podnety/12556/ihrisko-na-lincianskej
29. júl 2016

Jana Šteigerová

ale všimla som si, že aj spod toho bezpečnostného povrchu nejakí "inteligenti" vyhádzali štrkové podložie, je tam porozhadzované na tej gume a pod ňou nie je nič a porobili sa tam jamy a to je tiež nebezpečné, človek si tam ľahko môže vyvrtnúť nohu...
10. február 2017

Marian

Myslím, že tie kamienky to "nemá" chybu.To kto vymyslel si zaslúži väčšiu odmenu ako to stálo. Dúfam, že by sa tam mala doviesť TATROVKA kamienkov aby bolo na dopĺňanie.
19. marec 2017

Jana Šteigerová

Stav po zime je viac ako žalostný....

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania