Zátvor - Veterná ul., zapácha kanál

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Filip 10. septembra 2015

NESKUTOČNÝ ZÁPACH KTORÝ SA ŠIRI NA VETERNEJ ULICI OD ČISLA 20+ V TRNAVE VEDLA TESCA S NEPRIJEMNUJE ĹUĎOM ŽIVOT TRVÁ TO OD JULA MINIMALNE A NIČ SA S TÝM NEROBI .PREČO?
KED PRŠALO ALEBO KEĎ FÚKA VIETOR SA IDE Z TOHO ČLOVEK POVRACAŤ UŽ SAME VAJCOVKÝ,KANÁL..

10. september 2015

Mária

Neuveriteľný zápach na Zátvore
Už minimálne 3 mesiace sa v časti zátvor (Veterná, Saleziánska, Okružná) šíri neuveriteľný zápach z kanálov po celom sídlisku. V noci sa nedajú ani otvoriť okná, pretože smrad preráža do bytov a napáchne tým celý byt. Nie je to len pri horúčavách, ale už je to pravidelnou súčasťou celej lokality.
10. september 2015

Marek Michalčík

Neuveriteľný zápach
Uz vyše mesiaca je na ulici Veterná neuveriteľný zápach z kanalizácie. Niekedy je tak intenzívny, že človeka až napína na zvracanie. A je taký prenikavý, že sa dostane až na 7. poschodie do bytu cez otvorené okno. Kedže je to len nedávno, čo to začalo tak intenzívne smrdieť, muselo sa niečo pokaziť v kanalizačnom systéme. Prosím o riešenie problému. Dúfam, že to nezostane bez riešenia, ako je to napr. na Špačinskej, Hlbokej, či Clementisa.... Ďakujem
25. september 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na základe Vášho upozornenia sme oblasť, ktorú popisujete ako problémovú preverili, zmonitorovali a následne aj prečistili. Zo strany Divízie odvádzania odpadových vôd je kanalizácia prečistená,priechodná a funkčná.

Tavos, a.s.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania