Športová ulica ako lokalita TTJ 2015?

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
silvia 10. septembra 2015

Dobrý deň,
mohli by si úradníci zodpovední za organizáciu Tradičného trnavského jarmoku zlepšiť organizáciu práce a komunikáciu s verejnosťou?
V žiadnom materiáli týkajúceho sa TTJ nie je zverejnená Športová ulica ako miesto konania jarmoku.
Na dopravných značkách týkajúcich sa parkovania sú ale všade nalepené oznamy, že sa jedná o TTJ.
To niekto prelepil preto, lebo ešte nezistil, že na Športovej ulici sa jarmok nekoná uz tretí rok?
Teraz budú mestskí policajti dávať na autá rezidentov pokutové bločky ako v minulosti napriek tomu, že sa vo vozidle nachádza parkovacia karta? Alebo čo je vlastne sledované označením, ktoré nie je spomenuté v žiadnych pokynoch ani zakreslené v žiadnej mape?

10. september 2015

majo

Čo má značka určujúca spoplatnené dni, s konanim TTJ?
11. september 2015

silvia

Však to, načo je tam TTJ? Mali prelepiť len tú časť dodatkovej tabule, ktorá určuje spoplatnené dni a zmeniť len dni a čas, nie písať TTJ. práve to je zavádzajúce
11. september 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podľa informácií z odboru dopravy a komunálnych služieb, referátu parkovacej služby, parkovanie pre rezidentov nie je obmedzené jarmokom, tzn. občania-rezidenti majú zakúpenú rezidentskú parkovaciu kartu platnú 365 dní t.j. aj počas jarmoku.
Ulice (napr. Športová), sú počas jarmoku označené nápisom TTJ (Tradičný trnavský jarmok) z dôvodu dlhšej doby spoplatnenia parkovania v zmysle platného VZN č. 400.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
11. september 2015

Katka

Skôr tam malo byť na začiatku dopísané "Počas konania". Potom by to dosť jednoznačne znamenalo, že počas konania TTJ, teda vo štvrtok až sobotu sa platí, nedeľa zdarma (aj cez TTJ).

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania