Zle označená hlavná cesta

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Filip 13. septembra 2015

Na obrazku je znacka "daj prednost v jazde", ale cesta je vyznacena ako hlavna - hruba ciara. Z hospodarskej je znacka "hlavna cesta" a hruba ciara vedie tiez priamo do Lidlu. Casto tam prichadza ku koliziam, nakolko soferi z oboch smerov si myslia ze su na hlavnej.

13. september 2015

majo

Podla mna su tie značky spravne. Ta na obrazku plati pre vodičov od "Tržnice" nie od pumpy - ta je jednosmerka, to znamena, že vodič od Tržnice dava prednost vodičom od Hospodarskej a tym od Lidla.
13. september 2015

Filip

Ano mas pravdu, ale ked ide clovek od trznice, tak si mysli ze je na hlavnej, napriek znacke daj prednost vjazdu.
16. september 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
dopravná značka aj s dodatkovou tabuľkou sú správne.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
16. september 2015

Filip

Aj tak mi to nejde do hlavy. Ako moze mat jedna dodatkova tabula hrubo vyznacenu cestu z Hospodarskej do Lidlu a druha od trznice do Lidlu. Nejde mi teraz o znacku hlavna a vedlajsia cesta, iba o dodatkovu tabulu. Vopred dakujem za vysvetlenie.
16. september 2015

Filip

16. september 2015

Filip

KOnecne som to pochopil, som sa pekne porozpraval. Dik moc.
16. september 2015

debra

Poprosim admina o opatovne otvorenie podnetu. Znacka je zle pootocena. Treba ju otocit o 90 stupnov. Az potom bude spravne umiestnena.
17. september 2015

Matúš G

Podľa mňa je značka v poriadku a netreba ju ani pootočiť. Keďže je to v zákrute tak je tak natočená aby bola lepšie vidieť. Filip asi si už zistil že ak ideš od tržnice si na vedľajšej ceste.
18. september 2015

debra

@Matus G: Na uvodnej fotke vyzerala byt znacka otocena celom k pumpe, preto som napisala, ze ju treba pootocit. Na tvojej fotke vyzera byt znacka ok.
02. november 2015

Filip

Dnes mi tam opat nedali prednost. Ta znacka je naozaj natocena celom k pumpe a preto si to ludia mylia. Tak si radsej vsetci davajte pozor aj ak mate prednost.
07. apríl 2017

Tomas

Chybne označenie križovatky pri lidli na kríčku
Chcel by som upozorniť na chybne označenú križovatku pri lidli na kríčku. Prikladám foto. Ak vchadzate na parkovisko lidla od OMV pumpy je značka daj prednosť a súčasne zobrazenie že sme na hlavnej ceste. Ak vchadzate z hospodárskej je správne označená aj zobrazená križovatka...
08. apríl 2017

Filip

Tomas, ta znacka je skutocne osadena spravne. Mali by ju trochu pootocit, lebo takto je matuca a viac krat sa mi stalo, ze mi nedali prednost. Treba si davat pozor.

Na fotke od Matusa G vidis odkial prichadzas. Vedlajsia v kruzku - vtedy ta znacka dava zmysel.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania