Saleziánska - nové parkovisko

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Roland 23. septembra 2015

Na ul. Saleziánskej prebieha rekonštrikcia plynovodu asi , chcem sa spýtať mesta či by pri dokoncení tejto reknstrukcii nemohlo po dohode s stavebníkom vybudovat parkovacie miesta tak ako to je vyznačene foto . Dakujem ,a ak by bola odpoved negatívna, žiadal by som odovovodnenie prečo sa to neda .

24. september 2015

remaario

dobry den,
vas podnet by pomohol, ale uz sa to tu riesilo:
1. na Foto nie je nic vyznacene
2. tam, kde mesto mohlo, parkoviska su. ostatne su pozemky v sukromnych rukach, na ne mesto nema dosah
3. to, co vidite, je obnova teplovodu a stavebnik nemoze riesit parkoviska.
4. mesto s riesenim parkovania na salezianskej caka na vyriesenie parkovacieho domu dole v tehelni, ktory zrejme nikdy nebude
5. najblizsia investicia v tejto lokalite bude revitalizacia sidliska zatvor s ukoncenim niekedy v roku 2017, kde, paradoxne, ziadny problem s parkovanim nie je....

salezianska sa zatial nijako neriesi....

vsetko ostatne je bezpredmetne :)
27. september 2015

Jaro

Len pre poriadk, na druhej fotografii Peter vyznacil parkovacie miesta.
28. september 2015

remaario

dakujem za update,
riesilo sa to uz tu: https://www.odkazprestarostu.sk/trnava/podnety/5045/parkovanie

a ostatne je tak ako v prvom prispevku, zial....
30. september 2015

Juraj2

remaario: bod 2. neplati. Vyznacene miesto je sucastou pozemku 5292/18, ktory patri mestu. "Vybudovat" parkovisko na pozdlzne parkovanie je len otazkou toho, co sa tam da naspat po obnove teplovodu. Ci tam nahrnu zem, alebo tam daju vrstvu strku a zaleju to asfaltom.
30. september 2015

remaario

jj, suhlas, som to asi chybne pozrel. problem je - a tomu nerozumiem - preco sa cakalo s riesenim parkovania na salezianskej podla toho ako sa vyvinie situacia s parkovacim domom na hlinach.

1. to si naozaj niekto myslel, ze ludia zo salezianskej budu parkovat dole v byvalej tehelni? (odpoved uradu tu: https://www.odkazprestarostu.sk/trnava/podnety/5045/parkovanie)

2. to si naozaj niekto mysli, ze clovek, ktory vlastni auto za 4-5000eur si bude kupovat parkovacie miesto v garazovom dome za cenu, ktora je minimalne 2x vyssia ako je jeho cena auta?(...nehovoriac o ekonomickom nezmysle tohto parkovacieho projektu...)

a na toto naviazu riesenie parkovania na ulici o 200m dalej....super :)
01. október 2015

Roland

uvidíme ako sa k tomu postaví mesto .. mylsim si ze na cca 50 metrovom úseku vybudovanie parkovacích státi nemôže byť tak finančne nákladne .. a presne ako písal juraj .. na hlinach sa nic nestavá žiadny parkovací dom a situácia sa nerieši ..
08. október 2015

remaario

otazka je, aky koncept tu mesto ma a ci toto do toho konceptu zapada....
26. november 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
tento rok nie sú na parkovisko, ktoré ste navrhli, vyčlenené finančné prostriedky v rozpočte mesta. Subjekt, ktorý rozkopávku realizoval, uvedie miesto do pôvodného stavu (je to jeho povinnosťou).

ÚKaM

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania