Parkovanie na Hospodárskej

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Dominika 23. septembra 2015

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, či sa nedá nejakým spôsobom vyriešiť parkovanie pred bytovým domom na Hospodárskej 88/89, oproti Sociálnej akadémii blahosl. Laury?
Je totiž na dennom poriadku, že tu doobeda parkujú učitelia, žiaci a ich známi, poobede a večer tí, čo tam idú cvičiť. Nehovoriac o víkendoch, keď idú ľudia na cintorín. Proste obyvatelia týchto vchodov sú značne znevýhodnení a po príchode z práce nemajú kde zaparkovať. Obzvlášť, keď ešte nejaký inteligent obsadí dve miesta...Nedá sa táto situácia nejak riešiť? Žeby si v areáli školy vybudovali vlastné parkovisko? Alebo ako majú niekde osadené tabule, že parkovacie miesta sú určené pre obyvateľov konkrétneho domu? (Ako na Čajkovského 1 a 2 napr.).
Ďakujem vopred za vyjadrenie, pekný deň všetkým!

28. september 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
tento problém je nielen na Hospodárskej ulici, ale pociťujeme ho v celom meste. Súčasná organizácia statickej dopravy nie je delená medzi rezidentov a návštevníkov, všetky parkovacie miesta na pozemkoch vo vlastníctve mesta sú verejne dostupné všetkým vodičom bez ohľadu na miesto trvalého pobytu. Mesto pripravuje projekt celomestskej regulácie statickej dopravy avšak vzhľadom ku skutočnosti že podobné riešenie je v štádiu overovania v meste Žilina ako i v jednej mestskej časti Bratislavy, po získaní informácii pripravíme obdobný projekt i pre mesto Trnava.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
28. september 2015

Dominika

Ďakujem za odpoveď, pekný deň.
26. október 2015

Lucery

Ten inteligent tam stojí tak preto, lebo parkovacie miesta sú ako boxy pre kočíky. Pozrite vedľa na Kiu, stojí cca 10 cm od čiary a má sklopené zrkadlá, aby mu ich ďalší inteligent nezobral so sebou pri cúvaní. A to nie je len problém väčších áut SUV, aj ten Fiat napravo nie je na tom omnoho lepšie.. Mesto vyrobilo 98763546876549876549873213857 parkovacích miest tak, že zo 40 normálnych nakreslilo čiary na technické možné minimum.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania