Prepadávajúca sa zem na Clementisovej

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Luba 27. septembra 2015

Dobry den. Chcela by som opakovane poziadat o riesenie problemu s potkanmi na Clementisovej 56. Z vlastnych zdrojov sme si upravili priestor pred bytovym domom, navozili sme tam zeminu, vysadili travnik a kvety a starame sa o tento priestor. Bohuzial, kadzdorocne mame problem s potkanmi okolo kanalizacnych sacht. Uz je to v takom stadiu, ze sa zem prepadla asi o pol metra a bojime sa stupat na travnik (hlavne ked naprsi). Deratizacia su zbytocne vyhodene peniaze. Kazdy rok klesne zemina asi o 20 cm (najskor do kanalizacie). Posielali sme ziadosti a podnety aj na MU, no doteraz bez pomoci.
Dakujem

14. december 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
zemina bola doplnená, ale vzhľadom na opakujúci sa problém so "sadaním" zeme bude pravdepodobne poškodená kanalizácia. Je potrebné aby sa opravila porucha na kanalizácii a zem by ďalej sadať nemala.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
18. marec 2016

Matúš G

Musím uznať mate to pekné. Čo sa týka problému, zem je prepadnutá tak o 0,5 m, sú tam aj diery po hlodavcoch. Ku kanalizácii sa ťažko vyjadriť, neviem komu patrí, či bytovke alebo mestu (osobne si myslím že bytovke). Či bola opravená neviem, ale treba sa tomu venovať a určite sa to dá riešiť.
24. október 2016

Luba

Dobry den.
Len by ma zaujimalo, do kedy mame este cakat? Kym sa tam niekto neprepadne?! Co treba urobit aby sa tym niekto zaoberal? Uz sme posielali listy na MU, ziadost na vodarne a kanalizacie a stale nic.
27. október 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
zemina tu bola znova dosypaná. Podľa našich informácií sa však v tomto prípade problém nevyrieši dosypaním zeminy. Je potrebné, aby sa nájomníci bytového domu obrátili na firmy, ktoré im realizovali prípojky - šachty, pretože tento problém vzniká pri nich, a tým pádom by tieto firmy mali zabezpečiť opravu pozemku. V tomto im mesto viacej pomôcť nedokáže.

Odbor dopravy a komunálnych služieb

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania