Nebezpečný priechod pre chodcov pred Cassale

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení

Ako je to mozne, ze je pred Cassale vjazd a vyjazd z parkoviska cez prechod pre chodcov? je to velmi nebezpecne, prosimp doriesenie, kym sa nestame uraz.

18. október 2015

Matúš G

Veru je to tak. Tam bude treba asi osadiť stĺpiky.
19. október 2015

Fredy

UPOZORNENIE na ešte nebezpečnejšie miesto.

Pri Cassale je cez prechod pre chodcov výjazd iba z malého parkoviska, oveľa horšia obdobná situácia je na RYBNÍKOVEJ ulici, kde autá pri výjazde z veľkého parkoviska medzi Relaxom a Športovou halou, ktoré odbočujú vľavo, idú po prechode naprieč Rybníkovou ulicou /v skutočnosti cez dva na seba kolmé prechody, ale na tom rovnobežnom s Rybníkovou ulicou je to normálna situácia/. Naviac, vodiči vychádzajúci z parkoviska, „číhajúci“ na medzeru v prúde áut na Rybníkovej ulici dokážu chodca na prechode aj akosi prehliadnuť.

Zobrazenie pomerov na Rybníkovej ulici:
https://goo.gl/maps/26VS5RQVqH12
https://goo.gl/maps/6pCrNNdjWH32

Taktiež prosím o doriešenie , kým sa nestane úraz.
20. október 2015

Fero

A na to, ze vám nikto na prechode pre chodcov nezastaví, to vás netrapi? Myslím ten prechod na križovatke pri novom pavilóne MTF. A vedľa behajú pred zastávkou ľudia cez cestu autám do cesty, kde si vytvorili pomyselný prechod a ohrozujú vodičov a plynulosť CP!
10. december 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
uvedený priechod pre chodcov je dočasne prepojený s vjazdom na parkovisko, pretože humanizácia tohto územia ešte nebola celá dokončená.

Odbor dopravy a komunálnych služieb

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania