Preplnený kontajner na sklo 2

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Juraj1 20. októbra 2015

Takmer pol roka nie sú na uliciach Tehelná, Hlboká vyvezené kontajnery na zber skleného odpadu a tak sa tento hromadí pri zbernej nádobe, resp. končí medzi ostatným komunálnym odpadom.

21. október 2015

Dušan

z toho si nič nerob , takto to vyzerá v celej Trnave ...
21. október 2015

jozef

Jasné , načo máme triediť odpad, keď na každý plný kontajner sa musí upozorňovať na odkaze, načo triediť, keď je plný občania to hodí medzi normálny odpad, a len nech mesto nenapíše, že nie sú financie, čo stránka to upozornenie pre ASU.
21. október 2015

Dušan

raz za uhorský rok to majú vyniesť a aj to to nevynesú :D
21. október 2015

jozef

Je ich tam všade ako hadov, a predsa toto vyplýva niekomu z funkcie, dookola to isté, už je to trapné, myslím ,že to nie o nič lepšia ako predtým a to bolo rečí, cesty a chodníky otras, kanály otras, dopravné značenie otras, a my si v kľude odpočíváme na úrade.
22. október 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
odvoz skla operatívne zabezpečíme.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
22. október 2015

Katka

Na kontajneroch zvykne byť nálepka, ako často sa odváža, sklené zvyknú byť 1 x 2T, čo, predpokladám, je raz za dva týždne a to sa dá odsledovať. Ale možno sa to dáva len na novšie kontajnery. Ak niečo treba riešiť operatívne (a nie je to špeciálna situácia), zlyháva systém - a to jednorazový odvoz na základe podnetu nerieši úplne.
23. október 2015

Juraj1

To si myslím aj ja, že to nie je systémové keď sa čaká na podnet od občana. Za všetko predsa je niekto zodpovedný a keď niečo zlyháva, tak si niekto neplní svoje povinnosti. To sa netýka len nejakého kontajnera na sklo. Je vážne na zamyslenie, prečo u nás takmer 80 odpadu končí na skládke a kopec len rastie a rastie. O pár kilometrov na západ to je pomer úplne opačný a funguje to a ak nevieme ako na to nevymýšľajme vymyslené, stačí sa len opýtať a poučiť. Lenže hľadať jednoduché a čisté riešenie je na slovenské pomery pomerne netypické, to by sa neušlo všetkým okolo...
29. október 2015

jozef

primátor kedy už konečne zakročí dookola to isté, poctivo sa triedi odpad a mesto nie je schopné zabezpečiť odvoz , tak o čom tu točíme, dívno mali mať urobený monitorig . všetci len lapia na tých z....... a nič nič sa nezmenilo veril som , že nový primátor volačo urobí ale nič sa nestalo,najskôr urobiť poriadok na meste a v A.S.E.to bolo pred volbami jeho krédo či nie!!!!!!!
07. december 2015

Matúš G

Vybavené.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania