Chýba chodník

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Miroslav Hlavenka 08. novembra 2015

Dobrý deň,táto cesta je v čase pred 8 hod plná detí aj áut. Bolo by dobré keby tam mesto vybudovalo chodník .

08. november 2015

kolombo

Len si myslím,že ono to je chodník.Možno by to stačilo nejako oddeliť.Aby bolo jasné,kde je chodník.
23. november 2015

trnafčanztrnavy

Nuž keď každý musí doviesť svoje dieťa až pred vchod. Ale ani to by nebol problém, keby nebol ohradený priestor pred školou totálne nevyužitý (voľakedy tam stávali učiteľky a rodičia, čo vysádzali deti) a keby nebola zavretá cesta/chodník popred školu. Potom sa každý tlačí okolo garáží a jazdí po blate a je tam len sajrajt...

Konštruktívne riešenie - ak sa dá, doviesť dieťa zo smeru od MAXu, ideálne zaparkovať na novom parkovisku pri tom žltom činžiaku a tých cca 100m prejsť pešo.
11. október 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
v danej lokalite sa chodník budovať ani vyznačovať nebude. V tomto prípade ide o tzv. zdieľaný verejný dopravný priestor, ktorý je vo svete bežný. Zhustenie premávky chodcov aj áut tu skutočne vzniká len v ranných hodinách, keď prichádzajú deti do školy, iné vozia rodičia, ktorí sa už ponáhľajú do práce, ale pri vzájomnej tolerancii a rešpekte tu nedochádza ku kolíziám, ktoré by bolo potrebné riešiť budovaním inak málo využívaného chodníka.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
12. október 2016

Flego

Zdieľaný verejný dopravný priestor, aký honosný názov. A ja hlupák som 50 rokov žil v omyle, že je to chodník.
09. január 2019

Marián

Ulica Kornela Máhra-chodník-chýbajúci

Dobrý deň, chcel by som poukázať na chýbajúci chodník pri ZS Kornela Márha. Každý deň v školskom roku tu prichádza k stretu žiakov a áut. Jedná sa asi o sto metrový dlhý chodník. V zimnom období cesta nie je udržiavaná a bezpečnosť žiakov je nulová.
10. január 2019

Marián

Vraj vyriešený a udržiavať ho bude kto? Za posledných osem rokov nebol ani raz posypaný a ani ochrnutý.
15. máj 2019

Juraj

Ulica Bedřicha Smetanu-chodník-chýbajúci

Dobrý deň.
Cesta z ulice Lomonosová k Základnej škola Kornela Mahra 2795/11 je pre deti veľmi nebezpečná a hlavne v ranných hodinách. Na pravej strane parkujú auta, po ľavej prechádzajú ďalšie auta, ktoré privážajú deti do školy. Pomedzi ních doslova kľučkujú deti Z.Š. a prechádzajúci študenti Stavebnej strednej školy. Popri ceste po ľavej stane je široký trávnik, na ktorom by sa mohol urobiť aspoň 1,5m široký chodník.
Prosím urobte to urychlene, aby nedošlo k nešťastiu.
Ďakujem.
27. január 2020

Marek Hradský

Ulica Kornela Máhra-chodník-chýbajúci

Veľmi vás prosím o zváženie vybudovania chodníka k ZŠ Kornela Mahra smerom od Stavebnej priemyslovky k bráne ZŠ. Nakoľko je tam v ranných hodinách hustá premávka aut , deti ktoré idú do školy sa musia vyhýbať idúcim autám alebo chodia po blate v travniku, osobne som tam mal niekoľko kolízii. Chodník veľmi veľmi chyba nečakajme na najhoršie. Za vybavenie tejto záležitosti v mene asi všetkých žiakov a rodičov ďakujem. Hradský.
29. január 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
spracovanie projektu na riešenie danej situácie je v rozpočte mesta v tomto roku. Po spracovaní PD budú uskutočnené ďalšie kroky potrebné k realizácii v súlade s rozpočtom mesta.

Odbor územného rozvoja a koncepcií

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania