Devastovanie zelene pri parkovisku

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Rastislav 01. decembra 2015

Pred nedávnom medzi bowlingom a vežiakmi na Ulici Teodora Tekela bolo vybudované riadne parkovisko. Niektorí vodiči nerešpektujú vyhradené parkovacie miesta a permanentne parkujú mimo parkoviska, pričom prechádzajú po trávnatej ploche, ktorú tým poškodzujú. Najviac je to vidieť, keď je terén rozmočený. Bolo by potrebné docieliť, aby sa vodiči nemohli na trávnatú plochu dostať

03. december 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
nie je možné všetky zelené plochy v dotyku s parkovacími miestami na území mesta Trnavy ohradiť betónovými alebo kovovými prekážkami.
Pokiaľ vidíte nedisciplinovaných vodičov treba zavolať na bezplatné telefónne číslo MsP (159).

Odbor dopravy a komunálnych služieb
03. december 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
dostali sme aj stanovisko k podnetu od Mestskej polície v Trnave, ktorá situáciu preverila priamo na mieste. Pokiaľ hliadka vodiča nechytí priamo pri čine, nemôže mu dokázať, že sa tam dostal cez trávnik.
Preto sa vášmu podnetu budeme venovať na pracovnom stretnutí k odkazuprestarostu.sk, ktorá sa uskutoční budúci týždeň. Stanovisko následne doplníme.

ÚKaM
12. december 2015

Monika

To nieje devastovanie zelene ale bohuzial sa clovek snazi hoc kde zaparkovat situacia na druzbe v okoli boulingu Je hrozna staci ked vaetci ludia iduci na Polikliniku parkuju pri boulingu a clovek Ci tam byva nema kde
Dat auto o 16 /17 hod uplne Plne parkoviska.nerozmysla sa nad zvacsenim parkoviska???? Lebo idu aj ohlasi a reci o zvacsovani boulingu??? Kde budeme parkovat??? Asi Doma na balkone
12. december 2015

Rastislav

je to devastovanie. Jedna vec je parkovanie a príjazd na miesto po normálnej prístupovej ceste.
Druhá vec je absolútna lenivosť, keď sa človeku už ten kúsok, aby sa dostal k príjazdovej ceste, neráči prejsť navyše (napriek tomu, že si pohodlne sedí v aute) a skracuje si to cez trávu.
Tomu teda rozhodne hovorím vandalizmus!
23. máj 2016

Tomas Hansut

Ja by som povedal, že zrovna v tomto prípade by viac pomohlo dobudovanie betónovej plochy, aby sa na to miesto na obrázku dalo dostať normálnym spôsobom a nie cez trávnik. Alebo druhá alternatíva - zmenšiť betónovú plochu na obrázku tak, aby sa tam vošlo iba jedno auto. Súčasný stav nedáva veľmi zmysel.
24. máj 2016

Matúš G

Bez zmeny.
15. marec 2017

Matúš G

Nedoriešené.
19. marec 2017

Jakub Prívozník

Chitiť vodiča pri čine je prakticky nemožné a problém teda zostáva nedorišený. Medzi dva stávajúce stromčeky by možno stačilo vysadiť ďalší. Prípadne osadiť tam železnú zábranu.
19. január 2023

Rastislav

Situácia po 8 rokoch. Nevyriešená. Ešte horšia.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania