Nefunkčné osvetlenie na Železničnej stanici v Trnave

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Vyriešený
meno
Aladin 11. decembra 2015

Dobrý deň. Na železničnej stanici v Trnave už niekoľko týždňov je nefunkčné osvetlenie v okolí budovy vestibulu stanice na konci lávky smerom k nástupištiam. Neviem, či to je zámer alebo je to porucha o ktorej nik nevie. Poprosím , v týchto "tmavých" dňoch, o vyriešenie situácie. Ďakujem.

11. december 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Mesto Trnava nie je vlastníkom tohto osvetlenia.

ÚKaM
11. december 2015

Aladin

Hmm, tak potom načo je tento web či to mam ist opraviť sám?
12. december 2015

Juraj

Mesto Trnava by mohlo najst vlastnika a oznamit mu to nakolko dana vec lezi v meste Trnava...
12. december 2015

Peter

tak, ak mesto Trnava nie je vlastníkom, bolo by vhodné odpovedať takým spôsobom, že "upozornime vlastníka verejného osvetlenia" ak sú nimi Železnice SR, tak mesto môže zo svojej pozície vec odstúpiť Železniciam SR.
14. december 2015

Marian

Mesto keby sa tak dalo vyhovorit zo vsetkeho.Aspom by uradnici len brali plat a robotu by namali.
14. december 2015

Matúš G

Páni, páni, tiež by ste neopravovali cudzí majetok. Nikde nie je napísané, že mesto Trnava na to neupozorňuje. Podľa mňa sa to deje, len o tom nepíšu (škoda). Všeobecne je problém keď si autor podnetu nesleduje jeho riešenie a nezverejní aktualizáciu vyriešeného stavu, že Jaroslav. Vybavené!!!
15. december 2015

Aladin

Pan Matuš G. netrepte. Na stanici predsa nespím...včera rano bola tma dnes ráno je osvetlenie opravené. Večer som posielal ešte podnet Žel.spoločnosti. Tak sa najprv presvedčte a potom píšte niečo na moju adresu. Osvetlenie nešlo skoro po roka...kde ste Vy boli P. Matúš G. Nazdar...
15. december 2015

Matúš G

Pán Jaroslav čo som napísal zle? Opravené to zrejme bolo v priebehu včerajšieho dňa, podľa Vášho vyjadrenia. Ja som sa bol presvedčiť, ale moju pripomienku som skorej myslel na Váš podnet ohľadom prechodu cez parkovisko. Škoda, že ste to nedali skorej vedieť keď nešlo pol roka a chodíte okolo. Ja cez ŽS nechodím, iba veľmi občas. Hlavné je, že to je opravené a je kľud. Pekný deň.
15. december 2015

Aladin

Zle ste napisal toto: Všeobecne je problém keď si autor podnetu nesleduje jeho riešenie a nezverejní aktualizáciu vyriešeného stavu, že Jaroslav.

To nie je pravda !!! Prave že som sledoval podnet a ked som dnes videl že je osvetlenie opravene, išiel som to aktualizovat. Ale vy ste už napisali to čo ste napisali....a nebola to zasluha mesta ani podnet od mesta nedostala žel.spoločnosť, ale moja priama konverzácia s hovorkynou žel.spoločnosti. A pol roka chodim okolo a pišem na žel. spoločnost a nič sa nekonalo. Tak som skusil, sem na odkaz pre starostu, ale ani tu som nepochodil. Až priamy podnet na hovorkynu a zaroven aj riaditelku pomohol. Takže táto veta:
"Všeobecne je problém keď si autor podnetu nesleduje jeho riešenie a nezverejní aktualizáciu vyriešeného stavu, že Jaroslav. "
pre mňa neplatí.

Pekný podvečer.
18. december 2015

Marcel Bezovský

Jaro, tak potom tvoj prvy komentar:
"Jaroslav : Hmm, tak potom načo je tento web či to mam ist opraviť sám?"
je pomerne zvlastny, ked si to pol roka urgoval na ZSR.
Tak ale ako pise Matus, hlavne ze uz je to ok.
28. december 2015

Aladin

Marcel vôbec nie je zvláštný môj prvý koment. Keby si poriadne čital, vedel by si, že keď som nepochodil na zeleznici, išiel som sem na web . Na web ktorý je vychvalovaný , ako pomáha. Tak veta "načo je tento web" je úplne namieste.Bola to odpoveď na istý strohý koment...
12. február 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
spoločnosť, ktorá spravuje priestory železničnej stanice už vykonala výmenu trubíc a drobné opravy. Momentálne je funkčných cca 95% svietidiel. Ostatné budú operatívne spojazdňovať.

Odbor dopravy a komunálnych služieb

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania