Parkovanie na Michalskej ulici

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Peter 17. decembra 2015

V centrálnej mestkej zóne sa dá parkovať len na miestach, kde to povoľujú značky. Na celej Michalskej ulici je teda zákaz státia. Rád by som vedel prečo je mestská polícia ľahostajná voči parkujúcim autám. Rád by som počul dôvod prečo si mestská polícia permanentne nerobí svoju prácu. Autá parkujú na chodníku a aj na trávniku.

19. december 2015

Peto

tak toto je pekný hnus.. Tak fotogenicka ulička.
21. december 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
z ulice Michalskej máme v roku 2015 do dnešného dňa evidovaných 46 priestupkov na úseku dopravy, spáchaných nesprávnym parkovaním motorových vozidiel. Nie je teda pravdou, že by sme boli ľahostajní voči parkujúcim autám na tejto ulici.
Na základe Vášho podnetu našu kontrolu na ulici Michalskej zintenzívnime.

Mestská polícia mesta Trnava
05. január 2016

trnafcan.tt

Najprv treba v Trnave vybudovať pre autá nové parkoviská, až potom zintenzívňovať kontroly mestskou políciou.
07. január 2016

kolombo

Parkovacích miest je dosť,len treba používať nožičky.Na Michalskej nie je kde vytvoriť parkovacie miesta.
07. január 2016

trnafcan.tt

Kolombo, napísal som parkoviská v Trnave, nie na Michalskej ! Súhlasím s Tebou, že treba viac používať nožičky, ale nemôže to byť univerzálny argument proti budovaniu nových parkovísk v Trnave :)
28. január 2016

Peter

predpokladam, ze vacsina tych aut co tam parkuje patri majitelom tych nehnutelnosti na michalskej a su proste lenivi svoje auta odparkovat do dvorov, resp. na tych dvoroch uz nevydalo miesto pre ich tatosa :D
22. júl 2016

Peter

Parkovanie na Michalskej ulici
Parkovanie na Michalskej je povolené z požehnaním Mestskej polície. Inak nie je možné, aby tie isté autá každý pracovný deň parkovali na Michalskej a nedostávali pokutu. Odpoveď Mestskej polície: "Ako to môžem vedieť." a "Policajti tam chodia." Vyzývam mestskú políciu, aby si konečne začali plniť svoje povinnosti a zároveň osobu zodpovednú za parkovaciu politiku, aby s daným stavom niečo spravili.

24. júl 2016

kolombo

Peter,trochu sa zamysli.A dosť.Ty si myslíš,že mestskí policajti ti budú stáť celý deň na ulici?Keď mi niečo vadí,tak hneď aj volám,napr.158 alebo 159.Môžeš sa poprechádzať po celom meste a vždy nájdeš veľa áut v zákaze.
26. júl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na základe vášho podnetu budú počas nasledujúcich dvoch mesiacov na Michalskej ulici hliadky Mestskej polície vykonávať dennú kontrolu dodržiavania pravidiel cestnej premávky. Dovoľujeme si však upozorniť, že nie je možné zabezpečiť stálu prítomnosť hliadky a je teda možné, že v čase, keď hliadka nebude prítomná, dôjde k protiprávnemu státiu motorovými vozidlami. V takomto prípade vec oznámte na tel. čísle 159.

Mestská polícia mesta Trnava
10. január 2018

Maja

Parkovanie na Michalskej

Neúnosné parkovanie na Michalskej. Nedá sa pešo prejsť po chodníku ...
10. január 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na základe podnetu budú počas nasledujúcich dvoch mesiacov na Michalskej ulici hliadky mestskej polície vykonávať dennú kontrolu dodržiavania pravidiel cestnej premávky. Dovoľujeme si však upozorniť, že nie je možné zabezpečiť stálu prítomnosť hliadky a je teda možné, že v čase, keď hliadka nebude prítomná, dôjde k protiprávnemu státiu motorovými vozidlami. V takomto prípade vec oznámte na telefónnom čísle 159.

Mestská polícia mesta Trnava
16. január 2018

Micro

...a nie sú tam náhodou kamery MsP?
...nie sú to vozidlá stavebných firiem, ktoré tam stoja každý deň?
23. november 2019

Dušan Danko

Bývam na Michalskej v TT a pri zariadovani bytu a vykladani tovaru do bytu som bol pokutovany mestskou políciou a napriek vysvetleniu, že som sa zdržal 7 minút a neďaleko stojace auto pokutovane nebolo...Áno, potvrdzujem, že to funguje s požehnaním mestskej polície. A 21.11.zaparkované množstvo áut od hrubého kostola si už v tomto čase nevšíma žiadny mestský pochodzkar.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania