Parkovanie pri františkánskom kostole

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
tin 06. januára 2016

Dobrý deň,
chcem sa spýtať, ako je to s parkovaním na Radlinského ulici pozdĺž kostola sv. Jakuba. Aby sa tam autá dostali, musia prejsť cez uličku označenú značkou zákaz vjazdu. Napriek tomuto označeniu tam autá parkujú. Znamená to, že mestská polícia permanentne chodí pokutovať autá parkujúce na tomto mieste? Alebo existujú výnimky a parkovať sa tu dá napr. v čase konania omší? Foto je z netu (aj na nej sú tam zaparkované 3 autá)

Ďakujem za odpoveď.

07. január 2016

Filip

Vsetky auta porusuju dopravne predpisy. Obcas tam vidiet auto s papucou. Ale z nejkeho mne neznameho dovodu v case omsi, sa zatvara ocko. Je to nefer.
07. január 2016

kolombo

Chlapci včera som videl mestských pokutovať na uvedenom mieste práve počas omše.Môj názor je,že treba takéto veci zverejňovať,v prípade telefonovať na MsP.A ako nahlasovaťeľ sa máte právo pýtať na konečný výsledok...Tie výhody tu už boli za čias KDH,tak dúfam,že za Bročku nebudú!
12. január 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
vjazd do predmetného priestoru je všetkým vozidlám okrem autobusov zakázaný. Okrem toho je v tomto priestore státie zakázané zónovou dopravnou značkou, nakoľko parkovacie miesta tu nie sú vyznačené dopravným značením. Žiadne výnimky z tohto dopravného značenia v čase konania sa bohoslužieb neexistujú.


Mestská polícia mesta Trnava
12. január 2016

Peter

teraz odhliadnuc od toho, ze lozia do zakazu, co je bez debaty nespravne, nerozumiem preco tam ten zakaz je. Ziadny autobus som tam v zivote nevidel, tie stavaju pri hale Druzba. Takto sa zobralo minimalne 15 miest, radsej tam mohli vyznacit parkovacie miesta.
25. január 2016

Filip

V nedelu o cca. 18:00 som isiel okolo a stalo tam asi 10 aut. Ale nechcem to riesit volanim MsP. Skor by som bol rad, keby sa tam ti policajti sami postavili pred zaciatkom omse a kazdemu vysvetlili pravidla parkovania. Preventivne par krat a az potom pokutovat... asi by som chcel vela.
09. december 2018

Filip

Nedavno bolo v novinach ako p.Brocka spolu s holandskym velvyslancom vysadzaju na malom kruhaci na Radlinskeho tulipany. Dnes tam je vyjazdena stopa od autobusu, ktory sa tam nedokazal otocit vzhladom na neustale porusovanie dopravnych predpisov vodicmi aut, ktori tu parkuju a idu bud na trhy, alebo na omsu (90 percent) Je tam zakaz vjazdu, okrem autobusov (vid. foto) Ja viem, ze MsP nemoze byt vsade, ale o tomto podnete s parkovanim vedia a vobec ho nerisia. Trnava je mala, staci ist peso, alebo zaparkovat o 300 metrov dalej v sulade s predpismi. Skuste ich tyzden upozornovat a potom pokutovat - je to skutocne velka arogancia. (Foto nemam)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania