Psy, psičkári a tí druhí

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Ľuboš Susko 15. januára 2016

Od križovatky Pavla Mudroňa a Jána Hajdóczyho smerom von s obytnej zóny ku tzv. Štrečke dennodenne chodia psičkári zo svojimi štvornohými miláčikmi na prechádzku. Čiže ich idú vyvenčiť.Nič zlé by na tom nebolo, keby mali svojich psov na vôdzkach a nedovolili im kadiť exkrementy všade naokolo popri ceste. Táto lokalita ani nie je určená, ako výbeh pre psov.
Práve naopak. Na tejto ulici žije a hráva sa veľa detí rôzneho veku. Už sa nám neraz stalo, že dieťa stúplo do exkrementu a prišlo domov do bytu s takto ušpinenými topánkami.
No nie len exkrementy v trávnikoch pred domami sú problém.Psi behajú medzi hrajúcimi sa deťmi a majiteľom psov to vôbec neprekáža. Psov nemajú na vôdzkach. To že by mal niektorý pes košík na tlame som ešte nevidel. Aj hravý pes môže byť pre deti nebezpečný.

15. január 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na základe Vášho podnetu zvýšime dohľad nad dodržiavaním pravidiel týkajúcich sa chovu a držania psov v označenej lokalite.

Mestská polícia mesta Trnava
16. január 2016

Miro K

Tento problem je vsade, v kazdej casti Trnavy. Treba to vyriesit celoplosne. Treba zacat davat pokuty, inak sa asi ludia nenaucia...
16. január 2016

kolombo

Súhlas,asi je veľký problém si zdvihnúť po svojom psovi výkal!Nie 30€,ale aspoň 100€!A potom si to rozmyslia,či ten výkal nechajú na tráve alebo na chodníku!
18. január 2016

Jozef Novák

Tieto voľne pustené psy sú úplne všade. Po celej Trnave. Obťažujú každého kto ide okolo + vytvárajú kôpky na každom kroku. Majiteľom je to jedno - majú hrošiu kožu a všetko ignorujú.

Toto sa začne riešiť, až keď nejaký voľne pustený veľký pes roztrhá nejaké malé dieťa. Tak len dúfajte, že to nebude to vaše.
18. január 2016

Ľuboš Susko

Dobrý deň
To akože naozaj myslíte vážne, že problém je vyriešený.
To akože bolo riešenie, že dnes 18.01.16 o 13,45 hod prišla hliadka mestskej polície (99% ľudí je v práci, alebo má iné povinnosti, ako venčiť psa) nikoho nenašla a šli spokojne na kávičku?
Tento problém treba riešiť v inom časovom období a nie cez cca obed.
18. február 2016

Soňa

Pekny den vam prajem. Mam dve male deti a psa. Chodime na prechadzky vsetci spolu, po psikovi vsetko zbieram. Jediny velky problem celej Kopanky( neviem ako je to inde) je, ze nikde nenajdete smetny kos na psie vykaly. Tak poctivy zberac v mojom pripade vyzera tak, ze jedno dieta v jednej ruke a saklik s vykalom v druhej. Nechutne? Je. Ani nahodou nezastavam ludi ignorantov, ale myslim, ze rozmiestnenie smetnych kosov by pomohlo aspon nam, co mame volu. Niekedy mam ozaj chut to tam nehat, ked si predstavim, ze to budem nosit dalsiu pol hodinu.
18. február 2016

kolombo

Pani Soňa,veď ten výkal môžte zahodiť do hociktorého smetného košu,ktorý je na ulici.
18. február 2016

Soňa

No ved ja by som rada, ak na ulici Ustianska, Slnecna, Schumerova, Kopernikova atd smerom k Hajdoczyho najdete co i len jeden, s vynimkou smetnych nadob ktore kazdu stredu rano cakaju pred domami na panov smetiarov.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania