Zákaz zastavenia na Klempovej ulici

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Peter Kubicek 15. januára 2016

Dobry den, chcel by som sa spytat kto a preco inicioval osadenie znacky zakaz zastavenia na ulici Klempova. Obyvatelia ulice A. Zarnova mame zkomplikovane parkovanie vzhladom na blizkost zeleznicnej stanice a nemocnice. Cize vsetci dochadzajuci za pracou a navstevnici nemocnice parkuju na Zarnovej a v blizkych ulickach. Tym, ze ste osadenim tejto znacky zrusili cca 10-15 miest na parkovanie, este viac ste nam skomlikovali situaciu s parkovanim. Klempova nepatri k usekom kde by prichadzalo ku koliznym situaciam medzi chodcami a autami, cize z tohto pohladu je tiez znacka zbytocna. Planujete obyvatelom domu A. Zarnova 25 poskytnut nahradu formou rezidentskeho parkovania? Dakujem za odpoved.

20. január 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
dopravná značka bola osadená na základe požiadavky OR PZ v Trnave. Náhradné rezidentské parkovanie zatiaľ nie je možné poskytnúť, pretože táto lokalita nie je v súčasnom spoplatnenom systéme, kde je možné rezidentské karty vydať.
V krátkej budúcnosti bude otvorené nové bezplatné parkovisko v priestore medzi nemocnicou a železničnou traťou na Dohnányho ulici s cca 100 parkovacími miestami.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
20. január 2016

kubo

Dobry den,

preco ste teda s osadenim tejto znacky nepockali az po vybudovani parkoviska medzi nemocnicou a zeleznicnou tratou?

Dakujem za odpoved.
20. január 2016

kubo

Dobry den,

preco nebola znacka osadena az po dokonceni parkoviska medzi nemocnicou a zeleznicou tratou?

Dakujem za odpoved.
20. január 2016

Flego

Ale nekecajte, to parkovisko má byť predsa spoplatnené podobne ako pri poliklinike, tu sú oficiálne informácie, ktoré vyšli v tlači.
27. január 2016

Lenka

Ja by som navrhla na ľavej strane (viď obrázok) zmeniť pozdĺžne parkovanie na šikmé (priečne).
29. január 2016

kubo

podnet je vyrieseny? a ako ste ho vyriesili? zrusenim parkovacich miest a klamanim, ze budu nahradene "v blizkej dobe" dalsimi bezplatnymi?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania