Nesprávne parkujúce autá - výjazd z parkoviska Arboria

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Richard 31. januára 2016

Chcel by som upozorniť na vodičov parkujúcich pri výjazde z parkoviska Arborie, ako je vidno na fotke, vodiči parkujú v jazdnom pruhu a blokujú ho. Vodiči vychádzajúci z parkoviska musia teda obchádzať auto vybočením do protismeru čím sa vystavujú riziku zrážky s autami prichádzajúcimi na parkovisko. Nepomohlo ani napomenutie majiteľov parkujúcich áut, rovnako ani polícia nespravila v tomto prípade nič.
Bolo by možné umiestniť značku zákazu parkovania v týchto miestach aby sa zamedzilo takémuto parkovaniu?

17. máj 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
vzhľadom na celkový nedostatok parkovacích miest nie je vhodné ich ďalšie rušenie.
Bezpečný výjazd vozidiel z parkoviska je možné zabezpečiť dopravným zrkadlom. Parkovisko pri Arborii však nepatrí mestu, preto vlastníkom parkoviska odporúčame, aby si zrkadlo zakúpili vo vlastnej réžii.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
19. máj 2016

Richard

Výjazd z parkoviska nieje parkovacie miesto, čiže tu nejde o žiadne zrušenie parkovacieho miesta. Je tam nový chodník, ktorý je špinavý od olejových fľakov z áut ktoré tam dennodenne parkujú. Každý deň tam autá zavadzajú a ohrozujú premávku a Vaše riešenie je aby sme si kúpili zrkadlo ? Prečo si tí, čo nemajú kde parkovať a parkujú tak, že ohrozujú premávku a znečisťujú chodník nepostavia parkovisko na vlastné náklady ? Pred bytovkami sa nachádzajú trávnaté plochy tak prečo si ich nevydláždia oni, ale namiesto toho si máme kupovať zrkadlo ?
15. december 2023

Pavol

Zákruta pri výjazde z parkoviska Arborie bola z dôvodu dopravného napojenia ďalšej výstavby bytových domov prebudovaná na kruhovú križovatku. Problém s odstavenými vozidlami v jazdnom pruhu resp. pri krajnici na chodníku v danom mieste už nie je.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania