Nové svietidlá

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
MBN 31. januára 2016

Na sídlisku Linčianská vymienali pouličné osvetlenie staré za nové.Chcel by som vedieť či už výmena skončila alebo bude ešte pokračovať.Nakoľko som sa poprechádzal po sídlisku a nestačil som sa čudovať,že niektoré lampy ostali staré a dokonca polepený kryt na Jiráskovej 21 aby niekomu nebodaj nepadol na hlavu.Celkove ostalo nevymenených cca 15ks.To mesto už nemá na ten zostatok alebo mi to pripadá ako keď dieťaťu kúpim sačik cukríkov a dám mu jeden a ostatné skovám,to len aby vedelo ako to chutí.

31. január 2016

Matúš G

Marian tiež som na to pozeral, prečo sa už nevymenili všetky svietidlá. Teraz sú led, staré hranaté, taniere a nové svietidlá. Vyzerá to otrasne, jednostnosť nikde. Asi to spravodlivo rozdelili, podľa tohto príspevku:
http://www.trnava.sk/sk/aktualita/modernizaciou-verejneho-osvetlenia-mesto-znizi-spotrebu-energie
Podľa mňa mali spraviť celé sídlisko a hotovo, potom ďalšie a nie to rozdeliť na 4. By som chcel vedieť kto toto rozdeľuje :-).
31. január 2016

MBN

Matúš podľa toho na 4 sídliská by mali vymeniť 240 ks.svietidiel,čiže na Linčiansku by malo pripadnúť cca.60 ks.čo ma najviac zaráža,tak vždy vypadne koniec sídliska Linčianska. https://www.odkazprestarostu.sk/trnava/podnety/13644/chybajuce-poulicne-osvetlenie

No ešte sa poprechádzam a opočítam koľko sa vymenilo na Linčianskej alebo ,že by nám odpovedali kompetentní?
01. február 2016

Marian

Tak neviem ako sa to určovalo koľko vymeniť a ktoré,keď pri školke vysí už asi svietidlo len na vlásku.Podľa plánu je vidieť ako sa koniec Linčianskej stále obchádza pri všetkom.
01. február 2016

peter

dúfam že budu pokračovat inak by nemenili zdravé a tie polepené zostali ako na Jiráskovej 21 ta je prelepovaná už 3 x
04. február 2016

Marian

Dnes t.j. 4.2.2016 sa odstránili aj špatné svietidlá na Linčianskej.Myslím,že sa niekedy dokončí aj zbytok svetiel,ktoré sa ešte nevymenili.Ostalo nám vymeniť 14 svietidieľ.
04. február 2016

Marian

Aj padajúce svetlo pri škôlke
25. február 2016

Matúš G

Aktuálny stav osvetlenia na sídlisku Linčianska. Nie je to vôbec zlé, práve naopak. Chcelo by to vymeniť ešte tie staré (čierne bodky) lampy, keď nie za LED tak aspoň za nové modernejšie lampy.
29. február 2016

Marian

Dúfam tiež,že sa bude pokračovať vo výmene lámp.Čo tak dať jednu lampu k novo vybudovaním chodníkom na Nerudovej 6.a opravu odpílenej lampy vo dvore Nerudova 1-13.(viď.obrázky)
28. júl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
výmena svietidiel, ich modernizácia bola realizovaná v zmysle projektu, na ktorý boli mestu Trnava poskytnuté finančné prostriedky z fondov EÚ. Projekt je ukončený, ďalšiu modernizáciu bude potrebné zrealizovať z vlastných zdrojov, avšak v tomto roku v rozpočte mesta nie sú k dispozícii finančné prostriedky na ďalšiu modernizáciu.


Odbor dopravy a komunálnych služieb

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania