Neodpratané lístie

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
trnafcan.tt 07. februára 2016

Pán starosta, na Hlbokej ulici pod hradbami je od jesene , po celej dĺžke neodpratané lístie. To isté je aj na opačnej strane cesty, na chodníku vedúcom k Daňovému úradu. Pomaly prešla už aj zima a lístie je stále tam. Toto je zlá prezentácia „Lepšej Trnavy“. Treba to okamžite riešiť a odpratať!

09. február 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
lístie z chodníka bolo odstránené a odpad odvezený.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
10. február 2016

trnafcan.tt

Chodník je už odprataný, ale pod hradbami ste lístie neodstránili a nechávate ho tam hniť ďalej. Podnet treba vyriešiť celý a až potom písať odpoveď. Podľa mňa je podnet do dnešného dňa nevyriešený !!!
11. február 2016

trnafcan.tt

Bol som sa tam dnes pozrieť. To je čo za alibizmus čo tu predvádzate? Upratali ste iba ten vyfotografovaný výrez na chodníku a desiatky metrov z druhej strany toho chamradia (akože kríkov) sú od cesty doslova ohádzané hnijúcim lístím. Úžasný pohľad pre návštevníkov Trnavy jazdiacich v autách po Hlbokej. Robte už konečne niečo. Upracte to konečne aj pod hradbami a aj pri kríkoch !!! Je to otrasná vizitka "Trnavského starostu" a jeho iniciatívy "Lepšia Trnava" ! Za toto berú zodpovední svoje výplaty a odmeny, ktoré sú z daní trnavčanov ???
11. február 2016

Matúš G

Tak chodník by už bol a čo ten zbytok?
15. február 2016

jozef

Niektoré kríky a stromy sa budú odstraňovať pri hradbách na Hlbokej, je ich dosť , a potom sa to asi všetko dá do poriadku, inak p.trnafcan .tt. ste prudký ako s...., kto vie kto ste, ale asi smerák, no nevadí aj Vy máte nárok na názor, i keď teraz v Trnave ste ako piate kolo u voza. Krásný deň
15. február 2016

trnafcan.tt

Jozef, prajem Ti pekný deň.
16. február 2016

jozef

No p. trnafčan nemáš argumenty na odpoveď, takto kritizovať vie každý d.......
16. február 2016

trnafcan.tt

Aj dnes Ti prajem pekný deň "silno argumentačný" Jožko :) :) :)
22. február 2016

Flego

Trnafčan, ty si Kopúnkov dopisovateľ, či samotný Gabo Kopúnek? Práve čítam Rešpekt a je tam použitá táto téma aj s fotkou.
24. február 2016

trnafcan.tt

No vidíš, nie som sám, komu sa taký stav TT nepáči ! Mimochodom, Flego, Ty si starostov dopisovateľ, či samotný starosta TT ?
10. marec 2016

Matúš G

Tak už sa na tom pracuje.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania